Τσίπρα, θα πας να γιορτάσεις και το Ραμαζάν Μπαϊράμ;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Τσίπρα, θα πας να γιορτάσεις και το Ραμαζάν Μπαϊράμ με τους μελλοντικούς ψηφοφόρους σου που τους έδωσες ιθαγένεια;

Σύμφωνα  με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η  υπηρεσία  Πολιτογράφησης Αλλογενών Αλλοδαπών  η απόδοση «ιθαγένειας» σε αλλοδαπούς εκτοξεύτηκε. Από 305 που πήραν την «ιθαγένεια» το 2015, φτάσαμε στους… 19.032 το 2016 και η δημιουργία ψηφοφόρων, εις βάρος του Έθνους, συνεχίζεται

Φυσικά όλα αυτά τα κάνουν για να πάρουν ψήφους χωρίς να τους ενδιαφέρει  καθόλου το γεγονός ότι  θίγεται το έθνος μας. Είναι άνθρωποι που έχουν μεγάλη εξάρτηση απτήν εξουσία. Όχι αθώα και ιδεολογικά βέβαια, αλλά για τις λεηλασίες, τα φαγοπότια, την προβολή του εγώ τους και την καταστροφή της χώρας

Έχει πει ο ίδιος ο Τσίπρας ότι δεν πιστεύει  , αλλά μετά πήγαινε στην εκκλησία και έκανε ότι προσκυνούσε (κάτι που δεν πιστεύει). Αλήθεια τι γιόρτασε στην Ανάσταση με τη γυναίκα του, με τις λαμπάδες τους αναμμένες; Πήγαν να πάρουν ψήφους Χριστιανών; Πήγαν να κάνουν μια εθιμοτυπική βόλτα; Τώρα όλοι/ες  έχουν καταλάβει ότι δυο  λέξεις  κυριαρχούν  στον εγκέφαλο τους. Προσωπικό συμφέρον.

Επειδή υποδύεται ρόλους  για να μαζέψει ψήφους, εμείς του προτείνουμε να παρευρίσκεται και στις γιορτές των Μουσουλμάνων μήπως δώσουν σε άλλο κόμμα τη ψήφο τους παρά του ότι τους έδωσε ιθαγένεια.

Μη ξεχάσει  και τις γιορτές των Ινδουιστών ,γιατί έχουμε αρκετούς στη χώρα μας. Μη παραπονεθούν  ακόμα, οι βουδιστές και οι δωδεκα- θεϊστές.  Ψήφοι  είναι αυτοί.  Να φοράει και το κατάλληλο ένδυμα πάντα.

Μη ξεχάσει επίσης πως ο,τι και να πάρει, στις συνειδήσεις των Ελλήνων που πιστεύουν σε πατρίδα  και σε θρησκεία, τους έχει χάσει μια δια παντός. Όχι γιατί δεν πιστεύει, αλλά γιατί υποκρίνεται υποτιμώντας τους.  

Ακόμα  και αυτούς που διορίζει, μέσα τους  δεν τον έχουν σε εκτίμηση  γιατί ξέρουν ότι τους χρησιμοποιεί ανέντιμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.