Τολμηρά: H κ. Πελώνη ήταν η πρώτη που μίλησε για μπουρδέλο…

Γράφει ο Γιώργος Γιαννάκης

ΝΑ ΚΑΕΙ – ΝΑ ΚΑΕΙ!
«7 Μαΐου 2012 το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ψηφίζουν με τον ίδιο τρόπο που πηγαίνουν στα μπουρδέλα; Δηλαδή χωρίς προφυλακτικό»! Αριστοτελεία Πελώνη! Παλιά σοσιαλίστρια, σημερινή φιλελεύθερη! Πόσο κοντά είναι αυτού του είδους οι έννοιες ο Φιλελευθερισμός – σοσιαλισμός – οίκοι ανοχής!

❖ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ…
Μένοντας στις εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου του 2012 όπου ο Γιωργάκης έχανε την πρωθυπουργία και ο Α. Σαμαράς πήγαινε προς Μέγαρο Μαξίμου, θέλω να θυμίσω ότι σ’ όλα τα «μαγαζιά» υπάρχουν σχετικοί κανόνες, εκτός από το εξαίρετο «μαγαζί» που ονομάζεται πολιτική. Με ή χωρίς προφυλακτικό, αν είσαι τυχερός ή τυχερή, περνάς το κατώφλι της Βουλής που κάποιοι φώναζαν «να καεί, να καεί» για να καβαλήσουν την εξουσία και το κατάφεραν για 41/2 χρόνια!

❁ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ…
Πρωτοπόρησε η κ. Πελώνη και ήταν η πρώτη που μίλησε για μπουρδέλο, αλλά το χρέωσε στον λαό το 2012 που δεν άφησε τον λατρεμένο Γιωργάκη (λατρεμένο του συγκροτήματος Λαμπράκη), ο οποίος από το «λεφτά υπάρχουν» πέρασε στο «δυστυχώς επτωχεύσαμεν». Αυτό πίκρανε την κ. Πελώνη, η οποία έριξε το βάρος στο λαό που κούνησε μαντήλι στον Γιωργάκη της και έγραψε για λαό που ψηφίζει όπως πηγαίνει στα μπουρδέλα χωρίς προφυλακτικό, με ότι συνέπειες κι αν υπάρξουν!

■ ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ…
Όμως, κ. Πελώνη μου, όπως στα μπουρδέλα που όταν σαν επιχειρήσεις δεν πάνε καλά δεν αλλάζεις τσατσά αλλά τις προσφέρουσες υπηρεσίες κυρίες, έτσι και στην πολιτική δεν αλλάζουν τον λαό αλλά τους πολιτικούς! Θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά για τα δύο «σπορ» αλλά από σεβασμό προς τις εκδιδόμενες το κλείνουμε εδώ. Και στις δύο περιπτώσεις είναι γνωστό ποιος πληρώνει τα στραβοπατήματα.

❖ SCRIPTA MANENT…
Τα άτιμα τα γραπτά μένουν, τα λόγια τα παίρνει ο αέρας. Κι όταν αυτά μένουν, τότε άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Όμως μεγάλη η καρδιά της ΝΔ και κυρίως μεγάλη η αγκαλιά που μπορούν να χωρέσουν πολλούς «μουσαφιραίους» και, αν χρειαστεί, διαγράφει τα ιστορικά εκείνων που τους θωρεί χρήσιμους. Άλλωστε, ολόκληρος Χριστός ήρθε στη γη για να επαναφέρει τους παραστρατημένους και αμαρτωλούς στο δρόμο του Θεού. Αυτά τα τελευταία γράφονται για όσους δεν θεωρούν την φιλελεύθερη παράταξη άσυλο μαστροπών!

❁ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ…
Έξι στους δέκα Έλληνες θέλουν να ανοίξουν τα «σύνορα» και να κάνουν Πάσχα στα χωριά τους! Σιγά το σπουδαίο νέο που μας είπαν οι επικοινωνιολόγοι που βλέπουν τέτοια στοιχεία στις δημοσκοπήσεις. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; Αλλά κανείς δεν μας λέει πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με τις ΜΕΘ και τα κρεβάτια στα νοσοκομεία να είναι τίγκα από κορωνοϊόπληκτους!

■ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ…
Όλο και χαμηλώνουν οι ηλικίες που ο κορωνοϊός κάνει το δικό του πάρτυ μετά τα πάρτυ που κάνουν σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα – Λάρισα και αλλαχού! Κάποιοι νεοέλληνες αψηφούν κάθε κίνδυνο για τις ζωές τους και τις ζωές των άλλων και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μην κάνουμε Ανάσταση και να βρισκόμαστε μονίμως σε Μ. εβδομάδα! Δεν εννοούν να καταλάβουν ότι με την ανερμάτιστη στάση τους πολλοί συνάνθρωποι τραβούν Γολγοθά ενώ κάποιοι άλλοι οδηγούνται στο θάνατο.

❖ ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!
Δύο σχεδόν λεωφορεία γεμάτα καθημερινά πέφτουν σε γκρεμό στη χώρα μας και αφανίζονται οι επιβάτες. Γι’ αυτούς τους θανάτους και για άλλους που θ’ ακολουθήσουν ποιος θα δώσει λογαριασμό; Εμβολιασμοί είναι η λύση για να βγούμε όλοι αλώβητοι από αυτή την κατάρα που έχει πλακώσει όλη την ανθρωπότητα. Όσοι πιο πολλοί δεχτούμε αυτή τη σωτηρία λύση τόσο νωρίτερα θ’ απελευθερωθούμε από τα δεσμά του άτιμου κορωνοϊού!

❁ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ…
Έχεις και την άλλη από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης που νόμισε πως μπορεί να κάνει επανάσταση μπερδεύοντας το self test με το εμβόλιο! Με την μπατονέτα στέλνουμε αδιάβαστα στη διασωλήνωση τα παιδιά έλεγε και έγραφε, ενώ κουνούσε το 121 άρθρο του Συντάγματος ως αρμόδια… συνταγματολόγος! Από κοντά και ο έρμος νομικός σύμβουλος που σου ερχόταν να κλάψεις με όσα έλεγε μπροστά στις κάμερες.

■ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ…
Όσον αφορά στην δική μας περιοχή, μπορεί κορωνοπάρτυ αναλόγων διαστάσεων Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Πάτρας να μην έχουμε, αλλά κάποιες αρπαχτές γίνονται από επιτηδείους. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα θετικά περιστατικά που έχει κυρίως ο Νομός Ιωαννίνων και που μόνο τυχαία δεν είναι. Καθημερινά η ΕΛΑΣ συλλαμβάνει παρανόμους που βρίσκουν ένα τρόπο να ξεσκάσουν λόγω αποκλεισμού τους. Φταίει ο αστυνομικός που σημειώνει παραβάσεις κι όχι ο παραβάτης! Είναι η νέα λογική που εφαρμόζεται…

❖ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ…
Από το θ’ ανοίξουν ή όχι τα «σύνορα» για Πάσχα στο χωριό περάσαμε στο γιατί η Ανάσταση να γίνει στις 9 το βράδυ αντί στις 12 τα μεσάνυχτα! Από πλευράς επιστημόνων δόθηκε εξήγηση που έχει να κάνει με την προστασία ανθρωπίνων ζωών για να υπάρξουν επιτάφιοι θρήνοι όσοι λιγότεροι γίνεται. Από πλευράς ωραρίου τους παραπέμπω όλους αυτούς τους νεοχριστιανούς στο πως γίνονται οι Επιτάφιοι και οι Αναστάσεις στα μισά σχεδόν χωριά του Νομού Ιωαννίνων εν προκειμένω, που στερούνται Ιερέα! Αρχίζουν την Ανάσταση το μεσημέρι και καταλήγουν τις πρωινές ώρες της Κυριακής, διότι πρέπει να επισκεφθούν τρία και τέσσερα χωριά που έχουν στην ευθύνη τους οι λιγοστοί Ιερείς!

❁ Η ΓΚΡΙΝΙΑ…
Και γι’ αυτό βρήκαν ευκαιρία για γκρίνια ορισμένοι που σώνει και καλά θέλουν ν’ ακούσουν Ανάσταση – Χριστός Ανέστη στις δώδεκα ακριβώς, ενώ έχουν φροντίσει να πάνε εκκλησία ένα λεπτό πριν και να αποχωρήσουν ένα λεπτό μετά αφήνοντας τον Ιερέα και τον ψάλτη να συνεχίσουν μέσα στην απέραντη μοναξιά σηκώνοντας μόνοι το βάρος της Ανάστασης!

Διαβάστε τη συνέχεια με ενδιαφέροντα θέματα από την Ήπειρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.