Το σύστημα Γαβρόγλου κατέστρεψε την Παιδεία

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Καταλάβατε τώρα γιατί λέγαμε ότι το σύστημα Γαβρόγλου κατέστρεψε την παιδεία;

Το λέγαμε όλα τα χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορείτε να βρείτε τα άρθρα στα οποία τα γράφαμε

Ίσως μερικοί δεν μας πίστευαν, αλλά το χθεσινό αποτέλεσμα των Πανελληνίων το απέδειξε περίτρανα δυστυχώς. Δεν είχε ξαναγίνει.

Τα παιδιά πέρασαν στα Πανεπιστήμια της χώρας με πολύ χαμηλούς βαθμούς. Με 7 ο άλλος μαθηματικά, πέρασε για μαθηματικός. Με 6 Αρχαία, πέρασε για φιλόλογος και μάλλον θα γίνει και αυστηρός στα παιδιά.

Το θέμα είναι γιατί τα παιδιά δεν έγραψαν καλά. Αυτό εξετάζουμε τώρα. Όπως ξέρουμε, όταν τα παιδιά δεν γράφουν καλά, πέφτουν οι βάσεις. Όταν γράφουν καλά ανεβαίνουν οι βάσεις.

Τα παιδιά λοιπόν δεν έγραψαν καλά, γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την περιρρέουσα ατμόσφαιρά της, ήταν σαν να τους έλεγε με άλλα λόγια. Μη διαβάζετε. Πάρτε κάνναβη, καπνίστε τσιγάρα, μη κουράζεστε. Η ζωή είναι μόνο βόλτες καλοπέραση κόμματα και μπάφο

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ΣΥΡΙΖΑ δίδασκε στα παιδιά να μη διαβάζουν γιατί φυσικά τον ΣΥΡΙΖΑ τον συνέφερε για να είναι χαμηλά πνευματικά, παιδιά αμόρφωτα και να τα πατρονάρουν εύκολα. Να βγαίνουν πολλά παιδιά με πτυχία, αλλά χωρίς αντίκρισμα, χωρίς γνώσεις και να μη βρίσκουν με την αξία τους δουλειά, αλλά αφού πάνε στο κόμμα. Έτσι κερδίζουν και ψήφους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να το σταματήσει αμέσως αυτό. Να πιστέψουν τα παιδιά στον εαυτό τους . Να είναι δύσκολα τα θέματα των Πανελληνίων, ώστε να έχει αντίκρισμα το πτυχίο τους και να περνούν παιδιά που ξέρουν να επιμένουν , για να ασκήσουν σωστά το επάγγελμα τους.

Το βασικό είναι να συνειδητοποιήσουν στη ζωή τους, ότι τα αγαθά δεν κτώνται χαλαρά , αλλά χαλεπά. Αυτό πρέπει να το κάνει έντιμα η κυβέρνηση της ΝΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.