Μαζευτείτε λίγο οι αν-αλ(η)ταράδες!

Γράφει ο Αγκιτάτορας

Γέμισε ο τόπος αναλυταράδες. Φωτεινοί παντογνώστες που γνωρίζουν τα πάντα, έχουν ακαταμάχητη άποψη για όλα και “μυστικές” πληροφορίες.

Γέμισε ο τόπος αν-αληταράδες. Ιδεολογικά ανάπηρους που θεωρούν ότι εφόσον δηλώνουν Δεξιοί πρέπει να δικαιολογούν και τα πιο οφθαλμοφανή λάθη ξένων ηγετών ακόμη κι όταν αφορούν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Κι άλλων που παρουσιάζουν ως Αριστεροσύνη τη διαφωνία με μια παλλαϊκά αποδεκτή κυβερνητική πολιτική.

Οι πρώτοι, φτιάχνουν δικές τους μεθοδολογίες ανάλυσης των ιατρικών δεδομένων, παραβλέπουν σημαντικούς κοινωνιολογικούς παράγοντες που διαφοροποιούν τις συμπεριφορές ανά έθνος, μόνο και μόνο για καταλήξουν σε μια έμμεση συμπόρευση με την θεωρία της αγέλης.

Οι δεύτεροι, επιδίδονται σε ένα κρεσέντο ρητορικών παροχών και ανέφικτων προτάσεων που ανακατευτούν από το χρηματοδοτικό μαξιλάρι που αφορά αποκλειστικά την κάλυψη των δημοσίων δανειακών αναγκών έως την έκδοση ευρωομολόγων δίχως τη συμμετοχή της Γερμανίας, αποκρύπτοντας ότι ένα τέτοιο χρεόγραφο θα είχε περιορισμένη αξία άρα και ενδιαφέρον από τις αγορές.

Υπάρχουν βέβαια και οι συνωμοσιολόγοι. Το κερασάκι της ηλιθιότητας σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Φταίνε οι Κινέζοι. Όχι οι Αμερικανοί. Όχι τα σκοτεινά διεθνή κέντρα. Το φύτεψαν. Τους ξέφυγε. Θέλουν να εκλείψει το ανθρώπινο είδος. Θέλουν να το φοβήσουν για να περιορίσουν τις ελευθερίες του. Είναι ψεύτικοι οι θάνατοι. Είναι λίγοι οι νεκροί! Απ’ όλα έχει ο μπαξές.

Ως που να καταλήξετε όμως αφήστε μας στην ησυχία μας. Αφήστε να προστατεύσουμε τις ζωές μας, τους πολύτιμους δικούς μας ανθρώπους. Μας σώζεται αργότερα. Δεν χάλασε κι ο κόσμος. Αν και μάλλον χάλασε, αυτή την φορά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.