Ρίχτε στο γυαλί…

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Το Μαξίμου χρησιμοποιεί το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Νοβάρτις ως φάρμακο διά πασαν νόσον και πάσαν μαλακίαν του. Πράγματι, η Νοβάρτις παράγει αποτελεσματικά φάρμακα, αλλά η κυβέρνηση των Τσίπρα και Καμμένου ανακάλυψε ότι και μόνη η χρήση του ονόματός της…θεραπεύει.!

Η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε το σκάφος του Λιμενικού και ο Κοτζιάς έψαχνε το “μέτρο“ να υπολογίσει την σωστή δόση αντίδρασης και ο Καμμένος είχε εξαφανιστεί; Το Μαξίμου ψέκασε με νοβάρτις, μήπως ξεχαστεί.

Οι σύντροφοι παμπλούσιοι υπουργοί Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου – γαλαντόμοι του ηθικού πλεονεκτήματος-κάνουν ρόμπα τον Τσίπρα, που μετά από τετραήμερο αποφασίζει να τους παραιτήσει; Το Μαξἰμου έδωσε νοβάρτις μήπως και αποκοιμίσει τους πολίτες.

Συλλαμβάνονται δύο αξιωματικοί – σήμερα είναι η 20ή μέρα που είναι στην φυλακή- για 254 βήματα εντός Τουρκίας, αλλά στην Αθήνα γίνεται ανασχηματισμός Κουβέλη και το κρύβουν κάτω από το χαλί του προεδρικού μεγάρου; Το Μαξίμου επειδή δε μπορεί να ψεκάσει τον Ερντογκάν, ξαναψέκασε με νοβάρτις , μήπως ηρεμήσουν οι πολίτες…

Ο Ιβάν μπουκἀρει στο γήπεδο, ως Κλίντ Ιστγουντ, ζωσμένος με πιστόλι; Το Μαξίμου πήρε νοβάρτις, πρόσθεσε και ολίγη καρτ βιζίτ Σαμαρά και μας ψέκασε όλους μήπως και ξεχάσουμε τις ολέθριες σχέσεις του με τον Σαββίδη;

Αλλά εν τω μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο Νοβάρτις Φρουζής σημείωνε στην ατζέντα τη συνάντηση με Τσίπρα δια μεσολαβήσεως του δημοσιογράφου Δελατόλα. Εγινε η συνάντηση; Ο Δελατόλας τηρεί αιδήμονα σιγή. Τον κάλεσε η κυρία Τουλουπάκη να τον ρωτήσει; Στη λίστα των ραντεβού ήταν και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης και ο Τσαλακώτος και ο εξοστρακισθείς στο Φεστιβάλ Αθηνών Μηλιός.

Το παλάτι των Ιπποτών, στη Ρόδο, δόθηκε στη Νοβάρτις για δείπνο στις 27 Σεπτεμβρίου 2017 -όταν ήδη ο Τσίπρας μιλουσε για σκάνδαλο όλων των εποχών- με υπογραφή Λυδίας Κονιόρδου. Χτες το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι δεν έγινε το δείπνο, γιατί απέσυρε το αίτημα … η Νοβάρτις. Οχι το Μαξίμου! Η Νοβάρτις. Το Μαξίμου δεν είχε αντίρρηση να δοθεί το μνημείο στο …σκάνδαλο!

Την Κυριακή αποκαλύφθηκε -από “το Πρώτο Θέμα”- ότι ο συμποσιάρχης και θεράπων ιατρός του πρωθυπουργού και πρύτανης του ΕΚΠΑ Αθανάσιος Δημόπουλος εισέπραξε από το 2015 ως τον Ιανουάριο 2018 το ποσόν των 620.000 ευρώ από τη Νοβάρτις: Κλινικές έρευνες για φάρμακα προς χρήση στα δημοσια νοσοκομεία.

Και ο μεν πρύτανης είναι διαπρεπής ερευνητής, η δε Νοβάρτις καλώς συνεργαζόταν μαζί του. Ομως, συμπίπτει το 2015, που πήρε την εργολαβία, να είναι και ο υπηρεσιακός υπουργός -στην κυβέρνηση της Θάνου- που υπέγραψε την τιμολόγηση των φαρμάκων. Οχι; Πώς όχι.

Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί το Μαξίμου τραγουδά:
Ρίχτε στο γυαλί νοβάρτις
Μονορούφι να την πιω
Είναι ο πόνος μου μεγάλος
Κι η φουρτούνα που περνώ…

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.