ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: “Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος”

Γράφει ο Κένταυρος

Η Ελλάδα αν δεν θέλει να μείνει η μισή και να κλαίει την μοίρα της κατηγορώντας τους ξένους ότι δεν βοήθησαν, και γιατί άλλωστε, καλά θα κάνει με ταχύτατα βήματα να γίνει το Ισραήλ των Βαλκανίων! Και αυτό διότι είναι περιτριγυρισμένη από φίδια τύπου Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας και κάτι άλλους κρυφούς”φίλους”.

….τον καπιταλισμό πολλοί μίσησαν την χλιδή του ουδείς

&… ΕΡΩΤΗΣΗ. Συγγνώμη, για να καταλάβω. Οι Ζαίοι είναι με τους Τούρκους;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Οι Ζαίοι είναι πάντα με τον εχθρό της Ελλάδας

&… Όλη αυτή η λατρεία των Αντιφά, και όχι μόνο, για τους Τούρκους και τις προκλήσεις τους, δεν υπάρχει… Ό,τι λέει το τούρκικο προξενείο το κάνουν σημαία. Αυτοί όλοι με τι λεφτά ζουν αφού μισούν την εργασία; Πως ΟεΟ Άσχετο… Λες;

&… «Το Καστελόριζο δεν απέχει από την Ελλάδα. Είναι Ελλάδα» ! Η Τουρκική προπαγάνδα, δεν περνάει. Αυτά είναι για τα ζωάκια της Ανατολίας και για κάποια άλλα αντίστοιχα στην Ελλάδα !!

Μετά το ηθικό πλεονέκτημα μας προέκυψε το καταθλιπτικό πλεονέκτημα

&… Ο Κορωνοϊός ξανάρχεται γι’ αυτό και έχουμε ξανά μέτρα προστασίας. Όμως, δυστυχώς θα αρχίσουν μα κλαίνε οι έμποροι Καλά θα κάνουν να τα βάλουν με τους συναδέλφους τους που έκαναν του κεφαλιού τους… Πιστεύω κάποιοι να κατάλαβαν οτι ο νεος περιορισμός αφορά και τους πιστούς…

Βέβαια, η πλειοψηφία των ορθοδόξων πιστών καταλαβαίνει το μέγεθος της σοβαρότητας και όταν θελήσει να πάει στην εκκλησία το κάνει παίρνοντας όλα τα προστατευτικά μέτρα.

&… Άλλο ένα κρούσμα ωμής βίας από Μουσουλμάνο Πακιστανό λαθρομετανάστη. Σκότωσε στο ξύλο και βίασε μέχρι θανάτου μια γιαγιάκα 83 ετών… Τέτοιου είδους βία από τέτοιους πολιτισμούς, για έναν φυσιολογικό ανθρώπινο νου είναι το λιγότερο κατακριτέο. Από την άλλη όμως υπάρχουν και τα άλλα μυαλά… Η εκκωφαντική σιωπή  των “ευαίσθητων επαναστατριών”… γυναικών της αριστεράς είναι εντυπωσιακή. Σιωπή… σιωπή. Προτιμούν τον Πακιστάνο βιαστή και δολοφόνο από οποιαδήποτε γυναίκα που βιάζεται, σκοτώνεται ή μένει ανάπηρη μετά την επίθεση… Ή είσαι προοδευτική ή δεν είσαι.

&… Οι Τούρκοι δεν έκαναν όλα αυτά τόσους μήνες για να υποχωρήσουν. Μην γελιέστε. Ήρθαν για να μείνουν σαν τον ιό και θα μείνουν μέχρι κάτι να πάρουν. Το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε πέρα από υπομονή είναι να εμπιστευτούμε την κυβέρνηση και να εφαρμόσουμε το ρητό Σαμαρά. “Μέχρι τέλος αμετακίνητοι”

&… Με αγωνία περιμένω μια οποιαδήποτε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης. Είναι το καλύτερο μου. Ταράζει το θυμικό μου και με βάζει να ψάχνω. Πάρτε λοιπόν να ‘χετε.

Ιούνιος 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να πάει και να επιστρέψει από την προεκλογική του ομιλία στην Καβάλα. Το ίδιο έκανε και για την  προεκλογική του ομιλία στην Κρήτη
Τον Φεβρουάριο του 2017, αποκαλύπτεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε πάει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Παρίσι με την οικογένεια του. Το ταξίδι παρέμεινε μυστικό μέχρι να το φέρει στη δημοσιότητα η αντιπολίτευση. Η τότε κυβέρνηση ανακοίνωσε εκ των υστέρων πώς ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με την Loreal για μία σημαντική επένδυση στην Ελλάδα. Την επένδυση δεν την είδαμε ποτέ.

Και μην ξεχνάμε το δεκανίκι του. Συνολικά ο κ. Καμμένος έκανε, από το 2015 ως το πρώτο εξάμηνο του 2018, 120 ταξίδια χρησιμοποιώντας κυβερνητικά αεροσκάφη, κυρίως το πολυτελέστερο εξ αυτών, το Gulfstream, ή σκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και πέρασε στον αέρα 460 ώρες και χρέωσε το ελληνικό Δημόσιο με περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο για καύσιμα για ταξίδια.

Με απλά λόγια. Η αριστεροχιτλερική προπαγάνδα έχει σαν αρχή, “λάσπη στον ανεμιστήρα και ό,τι πιάσει. Όμως κάτι σίγουρα θα μείνει… ” 

&… Μάσκες παντού, πρόστιμα βροχή. Πάντως σε γενικές γραμμές ο Έλληνας έδειξε πειθαρχία στα μέτρα για τον covid-19. Και τώρα πάλι το ίδιο θα δείξει.  Αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό για τον χαρακτήρα μας. Τώρα αν δεν υπήρχε το πρόστιμο, διότι μόνο εκεί πονάει ο Έλληνας, δεν παίρνω και όρκο για το αν θα πειθαρχούσαν..!!

&… Η φίρμα της δημοσιογραφίας ομολόγησε δημοσία, χωρίς να την πιέσει κανένας, ότι έχει λέει, 30 χρόνια κατάθλιψη. Ωραία και τι θέλει εμείς να κάνουμε πέρα από την συμπόνια μας;
Αν όμως βοήθεια εννοεί να μην την κρίνουμε ενώ αυτή κρίνει, να το ξεχάσει. Και αυτό διότι η κατάθλιψη δεν την κάνει να έχει τόσο μίσος και να στοχοποιεί όποιον δεν συμφωνεί μαζί της ή με το είδωλο της.  “Ο κρίνων, κρίνεται”. Και αυτό δεν θα σταματήσει διότι η Δημοκρατία μας το επιτρέπει.

&… Όταν δεν είσαι άξιος να κάνεις την δική σου Αγία Σοφία και να είναι καλύτερη από την άλλη, την ξένη, τότε μετατρέπεις την ήδη υπάρχουσα σε τζαμί και αναγκάζεσαι να προσεύχεσαι με την Παναγία πάνω από το κεφάλι σου. Και μια απορία. Τζαμί το έκαναν, το όνομα Αγία Σοφία, δεν το άλλαξαν.  Τι σημαίνει Αγία Σοφία στα Τουρκικά;…τίποτα. Αυτή είναι η δύναμη και το Μεγαλείο του Χριστιανισμού!!

&… Και τέλος μια συμβουλή στον Υπουργό και φίλο Άδωνι Γεωργιάδη. Υπουργέ να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι στην βουλή σε ευαίσθητες” κυρίες όπως την κ. Τζάκρη. Διότι μπορεί να πάθει και αυτή κατάθλιψη και να τρέχουμε καλοκαιριάτικα…

“Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος”
~Περικλής
495 π.Χ 429 π.Χ

&… Είναι απερίγραπτο αυτό που συμβαίνει σε ορισμένους, (ονόματα και κόμματα δεν λέμε)
Με μεγάλη αγωνία αναμένουν νυχθημερόν, να καεί ένας άνθρωπος ή μια οικογένεια ή ένα ολόκληρο χωριό…
Επίσης εύχονται να μην προχωρήσει καμιά ανάπτυξη για να μην έχει δουλειά ο κόσμος και να μείνει στον μεσαίωνα η χώρα.
Θέλουν ο Τούρκος να μπουκάρει και να πάρει οτιδήποτε απo την Ελλάδα ακόμα και ένα χαλίκι (κανονικά θέλουν να πάρει 2-3 νησιά…)
Τέλος πάντων ότι κακό μπορεί να συμβεί σε αυτήν την χώρα, αρρώστιες, επιδημίες, φυσικές καταστροφές, είναι η μεγάλη τους επιθυμία…
Τέτοιες μαύρες ψυχές, ούτε στον κινηματογράφο της φαντασίας και της υπερβολής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.