Ο Τσίπρας… δείχνει με το δάχτυλο, την Ανοπαία Ατραπό!

Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που ο καθένας μας πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Η ώρα που πρέπει να διαλέξεις πιο δρόμο θα πάρεις και ποιον θα αφήσεις.

Μερικές φορές όμως, έρχεται και εκείνη η καταραμένη ώρα για ορισμένους, που πρέπει να συναντήσουν την μοίρα τους στο δρόμο που διάλεξαν για να την αποφύγουν.

Τώρα είμαστε μπρος από μια τέτοια στιγμή και ο Τσίπρας πρέπει να αντιμετωπίσει τα ψέματά του. Να αντιμετωπίσει την αναξιοπιστία του και το μένος των Ελλήνων για όλα τα δεινά που τους έφερε.

Ο Τσίπρας έχει επιλέξει τη… «στρατηγική» του γιουρουσιού. Του βλέποντας και κάνοντας και του… ότι κάτσει!

Δεν επεδίωξε ποτέ τη συνεννόηση, παρά μόνο να διχάσει την κοινωνία, το λαό και –πολιτικά- πολύ περισσότερο την αξιωματική αντιπολίτευση.

Επέλεξε να κυβερνήσει κρύβοντας κάτω απ’ το χαλί προβλήματα, χρονοπετώντας τα, σε μια διαρκή προσπάθεια να αγοράζει χρόνο, τον οποίο, στ’ αλήθεια, η χώρα δε διέθετε ποτέ, τα τελευταία τρία χρόνια.

Αλλά και σωρεία ψεμάτων μέσω κατηγοριών σε όποιους πολιτικούς τους αντιπάλους, βλέπει… «επικίνδυνους» για την πολιτική του ευημερία, μακροημέρευση –χλόμιασε πια- και υγεία!

Τίποτα από αυτά όμως δεν του «έκατσε», δεν του βγήκε. Με ότι καταπιάστηκε, από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης

του τα έκανε μαντάρα.

Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής, όπως έρχεται πάντα για όλους.

Τα ψέματα Τσίπρα τελείωσαν σε σχέση με το τι ΘΑ κάνει, του απέμειναν μόνο τα ψέματα για το… παρελθόν!

Που διαψεύδονται πλέον όλα και πανηγυρικά. Και… διαψεύδονται και… αντιστρέφονται σε βάρος του!

Κατηγόρησε κυρίως τον π. Πθ, Αντώνη Σαμαρά, σχεδόν για τα πάντα!

Και τι δεν είπε. Και τι ψέμα δε σκαρφίστηκε για να τον σπιλώσει. Πόσες και πόσες «μηχανές» δεν έστησε για να τον… χαμηλώσει!

Η διακυβέρνηση Τσίπρα, ξημερώνει και νυχτώνει έχοντας το Σαμαρά, να στοιχειώνει κάθε της βήμα.

Ο Τσίπρας, ως άλλος Δον Κιχώτης, βλέπει τους δικούς του «ανεμόμυλους» να τον καταδιώκουν. Σ’ αυτό βέβαια, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω… ιδιαίτερα, γιατί οι Ερινύες επισκέπτονται πάντα όσους συνειδητά πρόδωσαν.

Μοιραία και… ανθρώπινα, δημιουργούνται συγκρίσεις στο μυαλό του καθενός από εμάς.

Ο Τσίπρας υπονόμευσε τη χώρα και την έχει φέρει –ο ίδιος-, εκεί που την παρέλαβε ο Σαμαράς το 2012. Και την έχει γυρίσει πιο πίσω ακόμη.

Έχει διαλύσει τα πάντα, αλλά τον… «τρώει», κάθε μέρα και κάθε νύχτα, μια κουβέντα του π. Πθ, στις 19/5/2016: «Ας συγκρίνει καθένας πως ήταν προσωπικά τον Δεκέμβριο του ’14 και πως είναι σήμερα. Τίποτα άλλο…»

Ο Σαμαράς είχε βάλει τη χώρα στην ανάπτυξη και αυτό του επέτρεπε να μειώνει φόρους και να πιάνει υψηλότερα πλεονάσματα.

Ο Τσίπρας έβαλε ξανά τη χώρα στην ύφεση κι αυτό τον αναγκάζει να αυξάνει τους φόρους και να μη μπορεί να πιάσει κανένα στόχο.

Ο Σαμαράς παρέδωσε μια χώρα καλύτερη από ότι την παρέλαβε.

Στο τέλος του 2014 η Έλλάδα βρισκόταν –κοινό σε όλους και πανθομολογούμενο- σε τροχιά ανάπτυξης και ανάκαμψης.

Ο εκβιασμός και η επιβολή από Τσίπρα, Καμμένο και λοιπές «δημοκρατικές» και «φίλιες» δυνάμεις, σε εθνικές εκλογές, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας (ΠτΔ), ήταν η ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας, της μεσαίας τάξης και της ελληνικής οικονομίας στο σύνολο της.

Γι’ αυτό έχουν τεράστια προσωπική ευθύνη όλοι οι συμμετέχοντες που οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές. Ολοι όσοι… έβγαλαν το ληθαράκι τους απ’ τα θεμέλια, απ’ το κορμί της πατρίδας!

Την ώρα που Έλλάδα σηκωνόταν και στεκόταν μόνη στα πόδια της, άρα μπορούσε πλέον να κανονίζει τα του οίκου της, δίχως εξαρτήσεις και μνημόνια, οι εθνομηδενιστές συριζοκαμμένοι συνειδητά επέλεξαν να σπρώξουν τη χώρα στο γκρεμό, επιλέγοντας αχρείαστες εκλογές και αχρείαστα –στη συνέχεια- μέτρα και πολιτικές, με αποτέλεσμα να στείλουν την πατρίδα στο χειρότερο σημείο, το πιο βαθύ, απ’ την αρχή της οικονομικής κρίσης! Ας αναλογιστούμε, λοιπόν, όλοι μας και ας συγκρίνει ο καθένας πως ήταν προσωπικά το Δεκέμβριο του 2014 και πως είναι σήμερα!

Η εξουσία και η νομή της, τους ενδιέφερε μόνο, η καρέκλα.

Το αποδεικνύουν άλλωστε καθημερινά. Ο απόλυτος ολοκληρωτισμός είναι ο τελικός τους στόχος.

Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε …τώρα!!!

Τώρα που οι κίνδυνοι μεγαλώνουν πολύ περισσότερο, γιατί βάζουν “χέρι” και στα εθνικά μας θέματα, υπονομεύοντας και ξεπουλώντας τα.

Με όσα γνωρίζουμε για το Σκοπιανό –που είναι πολύ επίκαιρο- και τις… «διαπραγματεύσεις» που κάνει… μυστικά ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας, φαίνεται το θέμα να παίρνει τη χειρότερη δυνατή τροπή για την Έλλάδα και τα συμφέροντά μας.

Γιατί τι διαφορετικό να σκεφθεί κανείς όταν η κυβέρνηση… δέχεται τα Σκόπια να έχουν στο όνομα τους τη λέξη Μακεδονία, ορίζοντας έτσι την αληθινή Μακεδονία, ως μια περιφέρεια –απλώς- εντός της ελληνικής επικράτειας;

Τι διαφορετικό να σκεφτεί κανείς όταν δίνοντας το όνομα, αναγνωρίζει και νομιμοποιεί άμεσα και ευθέως η κυβέρνηση τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών και τους δίνει και το δικαίωμα να κάνουν χρήση του προοιμίου στο κάλπικο Συντάγμά τους, περί «μακεδονικού έθνους» και «μακεδονικής γλώσσας»;

Οι… Έφιάλτες είναι εδώ, υπέδειξαν την Ανοπαία Ατραπό, επέλεξαν το δρόμο τον έσχατο για την Έλλάδα. Οι Έλληνες έχουμε αντέξει πολλά την περίοδο της κρίσης. Σφίξαμε το ζωνάρι και αντέξαμε –όχι πλέον βέβαια- την αφαίμαξη που κάνει ο Τσίπρας σε κάθε κοινωνική τάξη. Υπομείναμε πασχίζοντας και καταθέτοντας πόνο, δάκρυα ιδρώτακαι αίμα την οικονομική μας εξαθλίωση.

Αλλά την εθνική ταπείνωση, την καταπάτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας ΔΕΝ την αντέχουμε, δεν την ανεχόμαστε. Είμαστε δύσκολη φάρα. Μπορούμε να ανεχθούμε πολλά, ΟΧΙ το ξεπούλημα της συνείδησής μας όμως!

Και τώρα βρισκόμαστε σ’ αυτό ακριβώς το σημείο: οι… Εφιάλτες να παλεύουν, να πατήσουν την ψυχή μας, να ξεπουλήσουν την ιστορία μας, να ισοπεδώσουν την αξιοπρέπεια μας, να αλλοιώσουν τη συνείδησή μας!

Δεν θα το καταφέρουν ΠΟΤΈ!

Αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας, διέβη… το Ρουβίκωνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.