Καλώς να ορίσει η Αυτοδύναμη ΝΔ! Θέλει δουλειά πολλή!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Την έχει ανάγκη η Ελλάδα τη ΝΔ, γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την πήραν χώρα και την κατάντησαν ασκεπή παράγκα του χειμώνα.

Χρειαζόμαστε τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ανεξάρτητα αν δεν συμφέρει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να βάζουν δικούς τους καθηγητές και να περνούν μέσω του κράτους ο, τι παραβατικό τους συμφέρει. Χρειαζόμαστε τη βάση του 10 να περνούν στα Πανεπιστήμια και ν αναλαμβάνουν τα παιδιά τις ευθύνες τους, ώστε να μη πληρώνουμε φόρους για παιδιά που δεν έχουν όρεξη να σπουδάσουν και γράφονται μόνο για να το λένε και να ικανοποιούνται.

Καταργείται ο φρικτός νόμος Παρασκευόπουλου ο οποίος τους δίνει πολλές ψήφους. Δεν τους ενδιαφέρει αν οι εγκληματίες σκοτώνουν. Ξέρουν ότι δεν τους ψηφίζει φυσιολογικό άτομο και φροντίζουν για τις ψήφους τους, την εξουσία, τις λεηλασίες.

Είναι απαραίτητη η μείωση των φόρων και του κράτους και ξέρουμε ότι η ΝΔ εκ πεποιθήσεως θα το εφαρμόσει.

Είναι ξεκάθαρη η απόφαση να μη ξεπουληθεί ούτε να χαριστεί η Μακεδονία μας κατά τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος άφησε καριέρα και έδωσε τη ψυχή του για την πατρίδα, για να έρθουν άλλοι να την χαρίσουν σαν να ήταν των γονέων τους.

Όχι δεν θα περάσει.

Ποιο άτομο με την κοινή λογική και νοημοσύνη μέσου όρου δεν συμφωνεί με όλα αυτά;

Οι κηφήνες θα μου πείτε. Τα φυσιολογικά άτομα το δέχονται να δουλεύουν για τους κηφήνες; Πρέπει να βρουν να κάνουν κάτι άλλο, έντιμο ,και έτσι θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Θα τους κάνουμε καλό αν φύγουν. Επί πλέον είναι άδικο να μας κάνουν σκλάβους για να τους πληρώνουμε.

Έχουμε την Ενωτική Δύναμη μέσα μας .Μπορούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.