κ. Γαβρόγλου προσφέρετε περιτύλιγμα χωρίς περιεχόμενο!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Ο κ. Γαβρόγλου είπε ότι δεν έχουν χρόνο τα παιδιά στις Πανελλήνιες, να πάνε για ένα ποτό και να ερωτευτούν.

Είπε ότι το σύστημα είναι αδιάβλητο, αλλά δεν είναι αξιόπιστο. Δε μας λέει ποιο  είναι το αξιόπιστο; Αυτό που θα έχει απόλυτη εξουσία ο καθηγητής, και θα βάζει άριστα στους ημέτερους; Δείχνει την αξία του μαθητή αυτό; Όλα τα παιδιά απτην περιφέρεια με γονείς εκπαιδευτικούς θα πάρουν 20. Δε πρέπει να ανταγωνιστούν αυτά; Επί πλέον  πού ακριβώς έχει τις υποδομές ώστε να βάλει άτομα;

Είναι φανερό ότι το λέει για να πάρει ψήφους, και να νομίσουν παιδιά και γονείς, ότι δε θα  κουραστούν. Δηλαδή αν ερωτευτούν ένα χρόνο μετά που θα έχουν εισαχτεί,  θα είναι και πιο ώριμα, θα έχουν και την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση ότι πέτυχαν κάτι και ότι είναι άξια, τι ακριβώς θα πάθουν;;

Όλοι φυσικά καταλάβαμε ό,τι με αυτή τη μέθοδο που διατυμπανίζουν, θα πηγαίνουν και θα γράφονται πολλά άτομα στο κόμμα τους ως μέλη, με την ελπίδα ότι θα βγάλουν από κάπου άκοπα το μέλι .

Προσπαθούν και μέσω αυτής της οδού, να κάνουν δικά τους τάγματα.  Δεν είπε, αλλά ξέρουμε ότι αυτό το κόμμα το υιοθετεί, πως  θα προσφέρουν τη σχετική απόλαυση στα φεστιβάλ κάνναβης για να μπορούν εκεί να ερωτευτούν, μέσα στα συριζομαστουρώματα.

Οι γονείς πρέπει ν αντισταθούν στα ύπουλα σχέδια των συριζανελιτών , που θέλουν να υποβιβάσουν τους εγκεφάλους των υποψηφίων φοιτητών, στο βωμό των ψήφων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.