Ημερολόγιο καταστρώματος. Δένδιας υποσκάπτοντας…

Γράφει ο Μηχανικός 

Ο Ν. Δένδιας οφείλει την ανέλιξή του στον Αντώνη Σαμαρά.  Στα δυόμισι χρόνια της διακυβέρνησης  Σαμαρά, ο Δένδιας ανέλαβε τα σημαντικότερα υπουργεία.

Ιούνιο 2012 του ανετέθη το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Κρίθηκε ικανοποιητική η απόδοσή του επειδή καθάρισε το κέντρο της Αθήνας από τους εμπόρους ναρκωτικών και την δύστυχη πελατεία τους.

Στον επόμενο ανασχηματισμό, Ιούνιο 2014, ο Σαμαράς τον τοποθέτησε επικεφαλής στο  υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, καίριο υπουργείο  για την απογείωση της Οικονομίας. Ο Δένδιας  εκεί  περιορίστηκε  σε απλή διαχείριση.

Νοέμβρη 2014 ανέλαβε Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Δεν  υπάρχει άλλο στέλεχος στη Νέα Δημοκρατία, από τη Μεταπολίτευση και μετά, που ανέλαβε τόσες σημαντικές υπουργικές θέσεις,  σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.  Ούτε  υπήρξε άλλο στέλεχος  στη ΝΔ που να   ευνοήθηκε σκανδαλωδώς  από τον αρχηγό του κόμματός του και να επέδειξε τέτοια αγνώμονα πολιτική συμπεριφορά.

Ο Δένδιας ακολούθησε ήδη από το Νοέμβρη 2014 δική του πορεία, υποσκάπτοντας την ηγεσία Σαμαρά, παίρνοντας θέση εναντίον του.  Σήμερα συνεχίζει να αφήνει αιχμές για την πατριωτική στάση Σαμαρά στα εθνικά θέματα.

Τώρα, έχει ίδια τακτική και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, νομίζοντας ότι μπορεί  και να τον αντικαταστήσει.

Εντέλει καταφέρνει επιτυχώς να υποσκάπτει τις δικές του φιλοδοξίες, στα μάτια των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας…

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

One thought on “Ημερολόγιο καταστρώματος. Δένδιας υποσκάπτοντας…

  • 20/04/2019, 14:43
    Permalink

    Δεν τόλμησε καν να βάλλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ !!! Κινείται περίεργα και μας έχει εκνευρίσει.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.