Η πλαστή ιστορία των Σκοπίων

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Η πλαστή ιστορία των Σκοπίων αναζητά απεγνωσμένα πειστήρια από την Ελλάδα, για να μπορέσει να πείσει τους άλλους επειδή από μόνη της είναι ανίκανη. Κανένας δεν μπορεί να δεχτεί ένα τέτοιο κρατικό παραμύθι, μόνο και μόνο επειδή το θέλει μία ιδεολογία του μηδενισμού της ιστορίας.

Το Προσύμφωνο των Πρεσπών είναι μία προσπάθεια να επιτευχθεί αυτός ο παράλογος στόχος και τίποτα άλλο. Μόνο που οι διαπραγματευτές δεν έχουν υπολογίσει την αντίσταση του Ελληνικού λαού και θεώρησαν ότι όλα θα πάνε καλά χωρίς δυσκολίες. Συνειδητοποίησαν το λάθος τους με τα τεράστια Συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αλλά και το πλήθος των άλλων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τώρα η πλαστή ιστορία των Σκοπίων αρχίζει να φοβάται την αντίδραση πρώτα και την αντεπίθεση του Ελληνικού λαού και του Ελληνισμού. Διότι βλέπει ότι δεν υπάρχει αποδοχή του απαράδεκτου Προσυμφώνου και εμπλοκή με το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Επίσης η πλαστή ιστορία των Σκοπίων εμπλέκεται και με την ύπαρξη του αλβανικού στοιχείου στην περιοχή διότι αυτό του βάζει εμπόδια στη γλώσσα, στην εθνότητα που τόσο πολύ ήθελε να είναι ξεκάθαρες.

Δυστυχώς τα Σκόπια, θέλουμε δε θέλουμε, έχουν μία πολυεθνική δομή που είναι ευάλωτη και γι’ αυτό το λόγο βιάζονται τόσο πολύ για να μην υπάρξουν τεράστιες ανατροπές στο πολιτικό σύστημα λόγω Μακεδονίας. Όμως οι κινήσεις των Σκοπίων είναι μάταιες διότι το πλαστό δεν γίνεται ιστορικό λόγω έντεχνων συμβιβασμών.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=42240&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.