Η Περιφερειάρχης των νεκρών να μη μπει στο Β’ γύρο!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Θα βγάλουμε τον ικανό κ. Πατούλη που δεν μαθαίνει απ’ έξω ό,τι του γράφουν, δεν παίζει θέατρο, δεν πιστεύει ότι όλα είναι επικοινωνία χωρίς να έχει κάποιος γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες όπως η Δούρου.

Για το καλό της χώρας μας δεν θέλουμε περιφερειάρχη αλαζόνα που δεν έχει επαφή με το έμψυχο και άψυχο περιβάλλον. Όλοι την απαξιώνουν γιατί απ αυτή έχουν δυστυχήσει και αυτή δεν καταλαβαίνει. Νομίζει ότι θα ξεγελάσει πάλι με επικοινωνία και θεατρινισμούς χωρίς ουσία.

Ποντάρει στους διορισμούς που έχει κάνει και έχει τάξει και στις δωροδοκίες. Όμως οι ψυχές βοούν, ακόμα και όταν αυτή βλέπει τους σκελετούς και γελάει.

Θέλουμε άτομα με ψυχικό πολιτισμό , ενσυναίσθηση, δυναμικότητα, μαχητικότητα ,αποτελεσματικότητα, χωρίς ψέματα, δηλαδή τα εντελώς αντίθετα από τη Δούρου.

Θα ωφελήσουμε την περιφέρειά μας, αλλά και την ίδια τη Δούρου, όταν δεν την βγάλουμε ούτε στο Β γύρο. Όταν καθίσει ήρεμη σπίτι της, θα γίνει καλύτερος άνθρωπος, θ αποκτήσει επαφή με την πραγματικότητα, θα θεραπευτεί και από την εξάρτηση που έχει.

Ωφελούμε τη χώρα μας αλλά και τους ασθενείς αρχομανείς όταν αποτυγχάνουν και δεν καταλαβαίνουν ότι θέλουν θεραπεία.

Η Δούρου στη χωματερή της κοινωνίας για το καλό της και το καλό μας!

Ν’ αποκτήσει επαφή με την πραγματικότητα κ απεξάρτηση. Θα ωφεληθεί και η χώρα και αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.