Η ανάγκη για εθνική ιδεολογική πολιτική και οι κρυφοί στόχοι κάποιων «ανύπαρκτων»

Γράφει ο Άγγελος Σινόπουλος

Μπαίνουμε στο 2019 και βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2010.Βρισκόμαστε σε μια Ελλάδα με μηδενική ανάπτυξη , μια Ελλάδα με την “παλαιοπασόκικη” κουλτούρα όπου λόγω εκλογών ,  διορισμοί , επιδόματα και ρουσφέτια πέφτουν σαν βροχή χωρίς μέτρο. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Φεσώνουμε την χώρα στους επόμενους, προκειμένου οι ξένοι να πιέσουν για νέα ασφυχτικά μέτρα μέσω ενός νέου δανεισμού. Αν τα παραπάνω γίνουν πράξη ή όχι θα μάθουμε σε μερικούς μήνες.

Πέραν των παραπάνω, διακυβεύονται και πολύ περισσότερα πέραν από τα γελοία προεκλογικά-επικοινωνιακά παιχνίδια. Πρέπει να γίνει σαφές πως η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι χώρος και οι Έλληνες είναι λαός ,δεν είναι πληθυσμός με παραδόσεις, ήθη, έθιμα και πολιτισμό. Αυτή η αλήθεια βρίσκεται πολύ πιο πάνω από τα οικονομικά δρώμενα  μιας χώρας, αφού χωρίς Εθνική ταυτότητα , δεν μπορείς να προχωρήσεις πουθενά.

Όπως γίνεται σαφές. εδώ και τέσσερα χρόνια, γίνεται μια προσπάθεια αλλοίωσης του Έθνους συνολικά.

Συγκεκριμένα, το άνοιγμα συνόρων σε ΛΑΘΡΟμετανάστες (και όχι πρόσφυγες), χάρισμα υπηκοότητας  προκειμένου στρατός από ξένους να ψηφίζουν τους τωρινούς κυβερνώντες σε μερικά χρόνια , επιστροφή μεταναστών από τη Γερμανία στην Ελλάδα (για να μην κοπούν ΆΜΕΣΑ οι συντάξεις ) αποτελούν την έναρξη αυτής της διεθνοποίησης ή πολύ-πολιτισμικότητας. Αλήστου μνήμης αποτελεί η φράση του σημερινού πρωθυπουργού πριν μερικά χρόνια «το διαφορετικό είναι πλούτος και πρέπει να βλέπουμε την άλλη όψη του νομίσματος».

Εκτός αυτών, βρίσκεται σε σημείο αποπεράτωσης και τελικής υπογραφής, η συμφωνία των Πρεσπών. Μια συμφωνία η οποία ουσιαστικά χαρίζει πολιτισμό και αλλάζει ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας μας. Δίδεται το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να αυτοαποκαλούνται εκείνοι Μακεδόνες με αυτόκλητους μάρτυρες την τωρινή κυβέρνηση. Δίνει το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να μιλάνε «(ψευτο)μακεδονικά» και να ιδρύονται ΜΚΟ εκμάθησης της «(ψευτο)Μακεδονικής» γλώσσας. Δίδεται το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να ζητήσουν την εξάλειψη ιστορικών προσώπων από την εκμάθηση της Ελληνικής ιστορίας στο σχολείο,   (Πχ Παύλος Μελάς) διότι δημιουργείται πολιτισμική επίθεση από την χώρα μας σ’αυτούς(!) Άσματα όπως το «Μακεδονία Ξακουστή» πρέπει να σταματήσουν να ακούγονται σε εορτές και εθνικές επετείους λόγω αλυτρωτισμού! Γι’αυτό άλλωστε αποβλήθηκαν τα παιδιά από το λύκειο του Γέρακα! Γιατί τόλμησαν να τραγουδήσουν ένα ιστορικό εμβατήριο.

Συνεπώς , όταν ενεργείς με τέτοια πολιτική βούληση είναι  λογικό ο λαός να σε χαρακτηρίζει από απλά «αφελή» μέχρι κάτι πολύ χειρότερο. Προκειμένου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα , φτάνεις στο σημείο να δημιουργείς ένα δίπολο το όποιο θυμίζει εποχές 40.  Τι θα πράξεις λοιπόν προκειμένου να πετύχεις όλους τους προαναφερθέντες σκοπούς σου; Το κυριότερο εργαλείο σου είναι το πέταγμα λάσπης στον ανεμιστήρα.

Τι κάνεις λοιπόν; Πιο συγκεκριμένα, μετά από την φτωχοποίηση και τα ψευτοεπιδόματα (τα οποία τα χρυσοπλήρωσαν οι ελάχιστοι προνομιούχοι με όλα τα μέτρα που ψήφισε η βουλή από το 2015 και μετά)που θα δώσεις, θα κοιτάξεις πως θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένα βαρύ σκάνδαλο σε πρόσωπα που έδωσα την ψυχή τους για να μην γίνει ουσιαστικά η Εθνική αλλοίωση. Τι θα κάνεις με απλά λόγια; Θα κοιτάξεις να βρομίσεις  τους προηγούμενους κυβερνόντας, τον Αντώνη Σαμαρά κυρίως και ύστερα τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Άδωνι Γεωργιάδη) και τον υπουργό οικονομικών της τότε κυβέρνησης ( Γιάννη Στουρνάρα). Γιατί; Για να κερδίσεις χρόνο και κάποιες προσωρινές εντυπώσεις, διότι στη νοοτροπία του Έλληνα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και φυσικά διότι θέλεις να υπερασπίσεις όλες τις δοτικές σου ενέργειες σε σχέση με τους προηγούμενους.

Αναλυτικότερα, ο μόνος πολιτικός που παράτησε το ισχυρότερο υπουργείο μιας κυβέρνησης, σε νεότατη ηλικία  για να υπερασπίσει το Έθνος του είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Ακόμα και ως πρωθυπουργός πάγωσε αυτό το θέμα προκειμένου η χώρα να βγει πρώτα από τα σκληρά μνημόνια και ύστερα να διαπραγματευτεί τα εθνικά συμφέροντα (όπου ακόμα και τον Οκτώβρη του 2014 έφτιαξε τον χάρτη της ΑΟΖ ο οποίος για κάποιους λογους αμελήθηκε από τους επόμενους).  Ως κυβέρνηση, έλεγξε απόλυτα τη λαθρομετανάστευση και κίνησε τα νήματα για να προστατευτεί η χώρα ακόμα καλύτερα (όπως με το έργο στον Έβρο το οποίο έσβησε επί της τωρινής κυβέρνησης) από αυτό το πρόβλημα. Τέλος, με μέτρα 15 ΔΙΣ λιγότερα(!!!!!!!!) μηδένισε το έλλειμμα και αν δεν υπήρχε παύση πληρωμών θα πετύχαινε ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.  Πως λοιπόν να μην θέλει η σημερινή κυβέρνηση να μαυρίσει αυτόν τον πολιτικό προκειμένου να υπερασπίσει τις δοτικές και καρεκλάτες επιλογές;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτοχαρακτηρίζεται ως δηλωμένος δεξιός και Σαμαρικός.  Κάνει την πιο σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση , μείωσε την φαρμακευτική δαπάνη 2 δις(!!)  και επειδή μιλάει με αποδείξεις και αλήθειες «χτυπάει» πολύ. Το κυριότερο, κάνει ιδεολογικό αγώνα.

Τέλος, είναι λογικό να μετοχοποιηθεί και ο Στουρνάρας ως ένας αξιόλογος τεχνοκράτης όταν ο σημερινός υπουργός διαδήλωνε στα κινήματα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και δηλώνει με χαρακτηριστική άνεση πως «δεν θα κοπούν οι συντάξεις γιατί, μέχρι το 2020, 2030 ή 2040 οι συνταξιούχοι θα πεθάνουν!».

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πολλά άλλα συμβάντα όπως οι διμοιρίες των ΜΑΤ που προσέχουν των τωρινό πρωθυπουργό και περιοχές της Αθήνας όπως η Περιοχή Ζωγράφου το βράδυ έχει τρομερά μειωμένη αστυνομική εποπτεία, όπως το γεγονός ότι ο λαός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το Σκοπιανό, όπως διάφορα σκάνδαλα (από υπουργείο εθνικής αμύνης μέχρι επέμβαση στη δικαιοσύνη» και άλλα. Όμως το έθνος υπερέχει όλων των άλλων γι’αυτό και σταματάει εδώ η περαιτέρω αναφορά.

ΥΓ 1 ) Η Ελλάδα όπως και κάθε δημοκρατική χώρα του δυτικού κόσμου μπορεί και πρέπει να δέχεται μετανάστες. Άλλο να είσαι ξέφραγο αμπέλι και άλλο να ελέγχεις τι γίνεται στα της γης σου ειδικά σε περίοδο κρίσεων (οικονομικών, γεωπολιτικών, πολιτισμικών)! Καμία ρατσιστική πρόθεση δεν έχει η όλη ανάλυση.

ΥΓ 2) Ένας αριστοκράτης πρωθυπουργός , γόνος πνευματικών τζακιών, σαφέστατα και υπερέχει τόσο πνευματικά όσο και ηθικά από κάποιον που μέχρι πριν μερικά χρόνια συμμετείχε σε ξυλοδαρμούς με αστυνομία σε ξένες χώρες!!! (Γένοβα 2001)

ΥΓ 3) Με το νόμο Παρασκευόπουλου, παραγράφονται αδικήματα με ποινές έως δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν στις γνωστές φυλλάδες προς όφελος της κυβέρνησης, μπορούν να πετούν βούρκο με την άνεση που πίνουν το νερό τους. Δεν είναι τυχαία αυτή η νομοθέτηση.

ΥΓ 4) Χρόνια πολλά, καλή χρόνια , Ζήτω η ΕΛΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.