Η αγαστή συνεργασία της κεντροαριστεράς με μεγαλοκεφαλαιούχους και ΜΜE εξαπάτησης

Γράφει ο Δημήτριος Μαλαμούλης,**

Βλέπω πολλούς φίλους ( όπως κι εγώ στο παρελθόν) να τα “χώνουν” σε διάφορους δημοσιογράφους ορθώς σαν λαϊκιστές .

Άλλοτε είναι ο Αυτιάς , άλλοτε ο Παπαδάκης και πολλές φορές ο Χατζηνικολάου.

Παγκοσμίως οι εργαζόμενοι σε ένα μέσο απηχούν τις απόψεις της ιδιοκτησίας … παγκοσμίως όμως κι αν το μέσο ανήκει (στην Ευρώπη κυρίως και στο ΗΒ το BBC) τα μέσα υπηρετούν το κυρίαρχο αφήγημα, που είναι στον δυτικό κόσμο, αυτό, που λέμε γενικά κεντροαριστερό .

Αυτό, που περνάει απαρατήρητο και σπανίως σχολιάζεται είναι το γεγονός, ότι στην Ελλάδα πάμπλουτοι βαρόνοι επιτρέπουν αυτή την κλίση προς τα κεντροαριστερά .

Η εξήγηση είναι απλοϊκή παρ όλα αυτά πέρα για πέρα πραγματική .

Κεντροαριστερά και μεγάλο κεφάλαιο είναι έννοιες ταυτόσημες. Με άλλα λόγια η μοντέρνα κεντροαριστερά νιώθει μια απέχθεια για τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, που φοβάται ότι δεν μπορεί να τον ελέγξει.

Επιπρόσθετα ο ταξικός εχθρός, που επιτρέπει να δουν οι φθονερές αριστερόστροφες μάζες, απεικονίζεται καλύτερα στον επιχειρηματία της διπλανής πόρτας του οποίου το αυτοκίνητο ή τα ρούχα μπορούν να δουν.

Ο Βαρδινογιάννης κι ο Κυριακού, αν δεν βρίσκονται στην Ελβετία η την Νέα Υόρκη , βρίσκονται αποκλεισμένοι στο φρουρούμενο ανάκτορο τους , το οποίο οι μαζάνθρωποι δεν βλέπουν .

Προτιμούν να δώσουν βορά λοιπόν, τον άνθρωπο, που έτυχε να κληρονομήσει 3 διαμερίσματα από τον Γιατρό η έμπορο πατέρα του, ή τον πετυχημένο βιοτέχνη επειδή είναι  γνωστό ότι δεν μπορεί για να τα αποκτήσει έκλεψε.

Αυτό το παιχνίδι παίζεται σε όλο τον δυτικό κόσμο …..

Μειώστε την επιρροή τους … κλείστε τις οθόνες σας , μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους, μην κάνετε κλικ στα site τους . Είναι εκτός εποχής , ας τους κόψουμε και το φθοροποιό έργο τους .

** Ο Δημήτριος Μαλαμούλης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, κι έχει καθίσει κι από τις δύο άκρες του ΑΤΜ αυτής που το τροφοδοτούσε χρήματα κι αυτής που έκανε αναλήψεις κάθε 1 και 15 του μηνός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.