Γονείς και παιδιά μπρος στο θέμα της αλλαγής φύλου

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Επειδή η κοινωνία νοσεί απ’ τούς γονείς που νομίζουν ότι κάνουν καλά το καθήκον τους!

Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, και όσα άτομα συναναστρεφόμαστε με παιδιά, που δεν έχουμε θολή σκέψη , φόβους και φοβίες, που δεν μηρυκάζουμε ότι μας βάζουν στο στόμα, που δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα, που δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε ψήφους, μαθαίνουμε στα παιδιά ότι αγαπάμε όλους τους συνάνθρωπους μας σαν ψυχές προς εξέλιξη, ό,τι αν μπορούμε και όπου μπορούμε τους βοηθάμε, αλλά ποινικοποιούμε τους νόμους για τις αλλαγές φύλου και τις ομοφυλίες στις συνειδήσεις τους. Τους λέμε ότι αυτοί που προωθούν τέτοιες μη φυσιολογικές καταστάσεις με νόμους, το κάνουν για τα συμφέροντα, ενώ στα παιδιά τους λένε τα αντίθετα και τρέμουν μήπως θέσουν κάτι τέτοιο σε εφαρμογή!

Υποκριτές και ανελεύθεροι! Συνήθως οι γονείς που παινεύουν τα ομόφυλα άτομα μπροστά στα παιδιά τους, και δεν τους λένε απλά ό,τι είναι ασθενείς ψυχικά, τα λούζονται. Μπορεί στις καλύτερες περιπτώσεις η κόρη τους να ερωτεύεται μόνο γκέι ,και ο γιος τους μόνο λεσβίες. (πολλά παραδείγματα υπάρχουν)

Ο σπόρος που ρίχνουν αβασάνιστα για να κάνουν τους in, φυτρώνει και σε επόμενες γενεές. Σαν γονείς πρέπει να πετάξουν την ανελευθερία τους και τις υποκρισίες τους, καθώς και την ασχετοσύνη τους. Οι αξίες (και τα ταμπού) για την ομοφυλία μπαίνουν στο άτομο στα 3-5. (έχουν γίνει πειράματα σε ορφανοτροφεία και ιδρύματα) Οι ρόλοι και τα πρότυπα πρέπει να είναι διακριτοί, ειδικά σήμερα, ειδικά στα αγόρια.

Ενημερωθείτε ! Τους συμφέρει η μη διαιώνιση των κανονικών φύλων.. Πολλές ευκατάστατες οικογένειες με αγόρια, που θέλουν να ασχοληθούν με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και δεν αδιαφορούν, παίρνουν ειδικούς παιδαγωγούς για αυτόν τον σκοπό, γιατί ξέρουν ότι από τη λανθασμένη διαπαιδαγώγηση εκπηγάζει το πρόβλημα.

Κάνουμε τεστ στις γυναίκες που κρατούν τα παιδιά. Τι τους λένε, πώς και τι τους περνούν σαν φυσιολογικά κοινωνικό, ακόμα και από άγνοια χωρίς να το συνειδητοποιούν. Ελέγχουμε περισσότερο τις εποχές αυτές που η κυβέρνηση τα προωθεί όλα τα μη φυσιολογικά έμμεσα ,για τους δικούς της γνωστούς λόγους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.