Είναι η ανάπτυξη βρε κουτά…

Γράφει η Μπιάνκα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Αυτοκτονιών του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας κατά τα έτη 2016, 2017 και μέχρι τις 31/8/2018:

Ο αριθμός των αυτοκτονιών παραμένει σταθερά υψηλότερος σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία. Είναι η ανάπτυξη βρε κουτά…

Κοιτώντας τα στοιχεία της EUROSTAT το ποσοστό φτώχειας χωρίς όλες τις κοινωνικές μεταβάσεις το 2014 ήτα 52,2 και το 2016 ήταν 52,9 . Είναι η ανάπτυξη βρε κουτά…

Επίσης κοιτώντας τα στοιχεία της EUROSTAT το όριο φτώχειας των ανέργων το 2014 ήταν 69,9% και το 2016 70,1%

Επίσης κοιτώντας τα στοιχεία της EUROSTAT το όριο φτώχειας των μισθωτών εργαζομένων το 2014 ήταν 16,9% και το 2016 ήταν 17,2%.

Επίσης κοιτώντας τα στοιχεία της EUROSTAT το όριο φτώχειας των μη μισθωτών εργαζομένων το 2014 ήταν 29,3% και το 2016 ήταν 33,2%.

Επίσης κοιτώντας τα στοιχεία της EUROSTAT το όριο φτώχειας των μισθωτών εργαζομένων γυναικών το 2014 ήταν 7,5 και το 2016 ήταν 8,4

Ομοίως κοιτώντας τα στοιχεία της EUROSTAT παρατήρησα ότι το ποσοστό εργαζομένων στα όρια της φτώχειας ανάλογα με την μόρφωση, και ω του θαύματος οι απόφοιτοι Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν αυξητική τάση (4,9 το 2015 και 5,8 το 2016) ενώ οι έχοντες γνώσεις μέχρι το Γυμνάσιο παρουσιάζουν μείωση στο όριο φτώχειας απο 28,4 το 2015 πήγαν στο 27,1. Είναι αυτό που επιβεβαιώνει ότι η αριστεία είναι ρετσινιά. Και επιβεβαιώνει την τακτική της Κυβέρνησης Σ-ΑΝΕΛ, για εξίσωση των πάντων προς τα κάτω καθώς και την εξαθλίωση όσων έχουν Πανεπιστημιακή εκπαίδευση…στα βήματα του πατερούλη του Τσαουσέσκου…του Στάλιν κλπ αριστερών προοδευτικών…

Όλα αυτά είναι η ανάπτυξη βρε κουτά…είναι η πρόοδος της Ελληνικής οικονομίας γιατί “Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, κατά τη σύντομη συνομιλία τους, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας.” κατά τη συνάντηση στο Παρίσι για τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όσο η Κυβέρνηση Σ-ΑΝΕΛ και οι παρατρεχάμενοι συγγενείς φίλοι γείτονες κλπ (πιθανώς και νεκρούς θα διορίσουν) παραμένουν στην εξουσία, θα έρθει σε λίγο η EUROSTAT με τα νέα προς το χειρότερο στοιχεία.

Η επόμενη μέρα της Ελλάδας θα είναι από δύσκολη έως πολύ δύσκολη. Δυστυχώς η εικόνα μέρα με την μέρα χειροτερεύει, το βλέπει καθένας στο δρόμο, στη γειτονιά, στα φανάρια που οι ζητιάνοι έχουν πληθύνει. Αυτό δεν μαζεύεται εύκολα.

Ο επόμενος πρέπει να ανασκουμπωθεί και να βγάλει την Πατρίδα από το τέλμα. Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.