Η “δίκαιη” ανάπτυξη του πρωθυπουργού

Γράφει η Μπιάνκα

Στο μέσο άνθρωπο, με το μέσο IQ δίκαιη ανάπτυξη σημαίνει να αμείβεσαι για τους κόπους σου, να πληρώνεις ότι σου αντιστοιχεί και αναλόγως να λαμβάνεις υπηρεσίες για αυτά που πλήρωσες. Πχ πλήρωσες για την υγεία να έχεις ένα αξιοπρεπές νοσοκομείο, που θα έχει σεντόνια, φάρμακα κλπ, νοσηλευτές αναλόγως του αριθμού ασθενών αυτά τα απλά. Να έχεις σχολείο για τα παιδιά σου ανάλογο με των εισφορών σου στην Εφορία και όχι για να μάθει το παιδί σου δύο γλώσσες να πληρώνεις 400 ευρώ το μήνα (τα οποία έχεις πληρώσει στο Κράτος αλλά δεν μαθαίνει ξένες γλώσσες το παιδί σου στο σχολείο).

Για τον “ελεύθερο επαγγελματία” Πρωθυπουργό, Δίκαιη Ανάπτυξη είναι να παίρνει το 70% από τον εργαζόμενο με μπλοκάκι και να δίνει επίδομα σούπερ μάρκετ 70 ευρώ μηνιαίως στο παιδί που μένει με τους γονιούς του στην ηλικία των 35 ετών γιατί είναι άνεργος αλλά οι γονείς του έχουν εισοδήματα 3000 το μήνα

Δίκαιη Ανάπτυξη για τον Πρωθυπουργό είναι, στη Δημόσια υγεία όλοι να περιμένουν στην ουρά είτε έχουν πληρώσει 1000 ευρώ το μήνα σε ασφαληστρικές εισφορές είτε έχουν πληρώσει 220 ευρώ.

Δίκαιη ανάπτυξη για τον Πρωθυπουργό είναι εκείνος που κόβει απόδειξη να “τιμωρείται” δίνοντας το 72% στον κύριο Τσίπρα για να ενισχύσει τα ευφάνταστα “επιδόματα” τον κάθε βολεμένο Δημόσιο υπάλληλο, που τελείωσε το παλιό εξατάξιο Γυμνάσιο και φέρει βαθμό “Διευθυντού Δημόσιας υπηρεσίας” και από κάτω απασχολούνται εργαζόμενοι μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας και οι οποίοι αμείβονται με 500 ευρώ και διαθέτουν πτυχίο και μεταπτυχιακό κατ ελάχιστον.

ΣΣ αυτοί οι της κοινωφελούς πτυχιούχοι, δεν παίρνουν επίδομα… σφραγίδας ή κάτι ανάλογο από αυτά που δίνει η επιτυχημένη – εργασιομανής Υπουργός η κα Γεροβασίλη ΣΣ εκείνος ο ρημάδις ο Αξονικός της Αρτας του δημοσίου νοσοκομείου έχει φτιαχτεί ή ακομα πηγαίνουν στον ιδιωτικό αξονικό που είχε η κα Υπουργός;

Δίκαιη Ανάπτυξη για τον κ Πρωθυπουργό είναι να έχεις σπουδάσει μαζί με εκείνον στο Πολυτεχνείο, εσύ να είσαι εκεί νυχθημερόν στις σπουδές και σήμερα να είσαι άνεργος (γιατί η οικοδομή δεν υπάρχει) και να πρέπει να πληρώνεις κανένα 500ευρο στο ΤΣΜΕΔΕ μηνιαίως με εισοδήματα 20.000 ευρώ ετησίως, και ο “συνάδελφός σου ελευθεροεπαγγελματίας Πρωθυπουργός” με εισοδήματα 8000 μηνιαίως να πληρώνει πόσες άραγε ασφαλιστικές εισφορές? αυτό αξίζει να το δει κάποιος να μας ενημερώσει πόσα λαμβάνει ο Πρωθυπουργός και πόσα πληρώνει ως ασφαλιστικές εισφορές.

Δίκαιη Ανάπτυξη κατά τον Πρωθυπουργό είναι οι κάθε λογής Ρουβίκωνες να μπουκάρουν στη Βουλή και το Κράτος ευγενικά και με περιπολικά να του πηγαίνει σπίτι τους, για να ενημερώσει τους γονείς τους ότι “ήταν κακά παιδιά, να τους κάνετε νταντά να μην το ξανακάνουν”.

Δίκαιη Ανάπτυξη για τον Πρωθυπουργό, είναι ένας με πτυχίο μεταπτυχιακό και διδακτορικό να δουλεύει 15 ώρες την ημέρα, να κερδίζει 100.000 το χρόνο και να πληρώνει 19.000 ΤΣΜΕΔΕ, 55.000 εφορία, 6.000 εισφορά αλληλεγγύης, 8.000 προκαταβολή φόρου και 650 για το δελτίο και να του μένουν να ζήσει 11.350 ευρώ, εκ των οποίων πρέπει να πληρώσει ενοίκιο έδρας, ρευμα τηλέφωνο έδρας, βοηθό αν έχει, να πληρώσει για το σπίτ του το αυτοκίνητο του να ντυθεί να φάει, και όλα αυτά με 11.350 ευρώ ετησίως καθαρά που του αφήνει στην τσέπη ο Πρωθυπουργός της Δίκαιης Ανάπτυξης!!! Αυτή είναι η Δίκαιη Ανάπτυξη του Πρωθυπουργού . Του Πρωθυπουργού που δουλεύει το “μυστρί το πηλοφόρι” εξ απαανέκαθεν. Προφανώς έχτισε στη Λέσβο και στη Μυτιλήνη όπως και στο Μενίδι και στο Δήμο Αχαρνών πολλές οικοδομές, εξ ού και οι γεωγραφικές γνώσεις…

ΣΣ ένας Ειδικός Ιατρός που ασχολείται με αυτά δεν υπάρχει;

ΣΣ ένας Εισαγγελέας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.