Τσίπρας: “Πολύ σκληρός για να πεθάνω…”

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Πολύ σκληρός για να πεθάνει , είπε με το ψεύτικο γέλιο του ο Τσίπρας, αφού είχε μάθει παπαγαλία την αγγλική φράση. Συμφωνούμε.

Μέσα στις ψευδαισθήσεις του και στη γνωστή νοημοσύνη του  δεν αντιλήφτηκε  ότι αυτό Δεν είναι προς όφελος του λαού.

Ο πολύ σκληρός άνθρωπος σημαίνει ότι δεν έχει ενσυναίσθηση, ότι  ζει στον δικό του κόσμο, ότι  στοχεύει μόνο στο προσωπικό του συμφέρον και  στη δική του καλοπέραση.

Οι σκληρές κυβερνήσεις, είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων, ότι  με την σκληρότητα τους  δεν δημιουργούν  την όσμωση που  επιβάλλεται με τον κόσμο.

Είναι μέσα σε μια σκληρή γυάλα. Συμφωνούμε με τον Τσιπρα ότι  είναι μέσα στη σκληρή γυάλα τους και δεν τους ενδιαφέρει πώς ζει ο κόσμος.

Δεν τους ενδιαφέρει ότι ο κόσμος ζει και δουλεύει 200 μέρες το χρόνο για να πληρώνει τους φόρους  με τους οποίους  αυτοί θέλουν να πληρώνουν τα τσιράκια τους.

Δεν τους ενδιαφέρει ότι στα νησιά από τον Ιούλιο αυξάνει ο ΦΠΑ .Δεν τους ενδιαφέρει αν στην περιφέρεια Αττικής υποφέρουν οι άνθρωποι με τις πλημμύρες.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι Έλληνες στρατιωτικοί φυλακισμένοι. Δεν τους ενδιαφέρει αν κόβουν τις συντάξεις από την αρχή του 19 και λένε ψέματα στον κόσμο υποτιμώντας τον

Τους ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα, ακόμα και αν πατούν επί πτωμάτων. Το  ξέρουμε  ότι  είναι αδίστακτοι και σκληροί. Το λέγαμε  πριν έρθουν.   Ξέρουμε  ότι αν τους αφήσουμε θα μας πουλήσουν όπου τους συμφέρει για  βιομάζα

Να σε κάτι που συμφωνούμε  με τον Τσίπρα. Σκληροί αυτοί για να πεθάνουν πολιτικά.

Με το ένστικτο αυτοσυντήρησης εμείς, που δεν μισούμε κανέναν, για να μπορέσουμε να ζήσουμε με λιγότερους φόρους,  διώχνοντας το ψέμα ,τη δυσαρμονία και τη συριζαϊκή παραφροσύνη από τη ζωή μας.

Να δημιουργήσουμε εκ νέου ψυχικό και κοινωνικό πολιτισμό. Υπήρχε πριν έρθουν αυτοί. Θα τους κάνουμε καλύτερους ανθρώπους αν τους διώξουμε.

Ευτυχώς  ομολόγησε ο Τσίπρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.