Τολμηρά: Οι αποκαλύψεις για την “Κιβωτό”

Γράφει ο Γιώργος Γιαννάκης

 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ…

Υπό νέο διοικητικό καθεστώς θα λειτουργεί για ένα χρόνο τουλάχιστον η «Κιβωτός του Κόσμου» μετά τον ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου. Προς το παρόν, μένουν εκτός παπα Αντώνης και παπαδιά με όλα τ’ άλλα μέλη που οι ίδιοι είχαν ορίσει οι οποίοι, απ’ ότι φαίνεται, μπαίνουν σε περιπέτειες αφού θα γίνει ξεκαθάρισμα…

 Ο ΑΣΚΟΣ…

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην Κιβωτό και ακούγονται πράματα και θάματα, αν και τα δεύτερα δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Θα τα κάνουν όλα «φύλλο και φτερό» για να διαπιστωθεί αν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στέκουν ή απλά λειτούργησαν στην φαντασία των φιλοξενούμενων στην δομή.

 Η ΖΗΜΙΑ…

Η ζημιά που έγινε και γίνεται αυτή τη στιγμή στην συγκεκριμένη δομή, αλλά και γενικά στις παρόμοιες δομές, είναι τεράστια και κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει. Θύματα και τα ίδια τα παιδιά, που μόνο σε ησυχία δε θα μείνουν…

 ΜΕ ΚΥΡΟΣ!…

Άτομα κύρους και με προσφορά στο χώρο τα μέλη της νέας διοίκησης, με πρώτη την πρόεδρο, η οποία έχει δώσει εμπράκτως δείγματα προσφοράς σε ανάλογους χώρους. Αλεξάνδρα Μαρτίνου το όνομά της, η οποία είναι πρόεδρος της «Ένωσης Μαζί για το παιδί». Εκείνη κλήθηκε να καλύψει τα κενά όποια υπήρχαν και υπάρχουν στην Κιβωτό του Κόσμου. Απομένει να διαπιστώσουμε εν τοις πράγμασι το έργο της νέας διοίκησης.

 ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…

Ωστόσο, τα όσα λέγονται και αποκαλύπτονται για την λειτουργία επι διοίκησης παπαδιάς δεν αντέχουν σε κριτική. Το ξαναγράφω, δεν υιοθετεί η στήλη όσα αποκαλύπτονται εσχάτως, κυρίως από πρώην τρόφιμους, οι οποίοι για δικούς τους λόγους πετροβολούν την δομή που τους κάλυψε τα κενά από την οικογένεια που δεν είχαν.

 Η ΛΟΓΙΚΗ…

Όμως, δεν μπορεί κανείς να κλείνει τ’ αυτιά και τα μάτια σε κάποια πράγματα που, πώς να τα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την λειτουργία της λογικής. Γίνεται λόγος για βία πάσης φύσεως και τιμωριτικό καθεστώς άνευ ορίων! Τέτοια καθεστώτα είχαν και στα σπίτια τους και δεν χρειάζονταν να τρέξουν σε δομές, για να τα υποστούν.

 ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!

Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τα γεγονότα, διότι και στην δική μας περιοχή λειτουργούν παραρτήματα της Κιβωτού σε Πωγωνιανή και Κόνιτσα και αυτές οι δομές μπήκαν στο στόχαστρο από τροφίμους και εκπαιδευτικούς και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο. Το ξεκαθάρισμα να γίνει όσο πιο νωρίς, για να μην σέρνονται κατηγορίες για μια δομή που χτίστηκε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων από έναν απλό ιερωμένο.

 ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΔΙΚΕΣ!

Όχι στα λαϊκά δικαστήρια μέσω τηλεδικών και τηλεδικαστών! Σαν κοινωνία ζητούμε να λάμψει η αλήθεια και ζωηρή επιθυμία μας είναι όλα όσα ως φήμες κυκλοφορούν, να είναι ψευδή και ο παπα Αντώνης να αποδοθεί λευκός στην κοινωνία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.