Στοχευμένη πρόκληση…

Γράφει ο Νίκος Μιχαλόπουλος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Μια κοινωνία όταν ομαδοποιείται, ελέγχεται πιο εύκολα. Μια ομάδα υποτάσσεται πρόθυμα σε έναν αρχηγό που υποστηρίζει ή προσποιείται πως ασπάζεται τα πιστεύω τους. Η ομάδα αυτή τότε είναι χειρίσιμη και ελεγχόμενη σύμφωνα με τις ορέξεις του αρχηγού της.

Ο Μαρξισμός χώρισε εύστοχα την κοινωνία σε κοινωνικές τάξεις, χρησιμοποιώντας την εργατική, προκειμένου να την χειραγωγήσει και να επαναστατήσει ώστε στην συνέχεια να υποταχθεί πρόθυμα στον αρχηγό, δημιουργώντας μια νέα πλήρως υποταγμένη κοινωνία χωρίς σκέψη, πως το πετύχαινε αυτό; Με την προπαγάνδα – πλύση εγκεφάλου.

Ο άνθρωπος έχει την τάση να εντάσσεται ασυναίσθητα σε μικρές οι μεγαλύτερες κοινωνίες – ομάδες, θέλοντας να έχει την αίσθηση πως ανήκει κάπου και είναι αποδεκτός, για να έχει την αποδοχή των άλλων μελών θα πρέπει να υιοθετήσει αυτές τις κοινές απόψεις, φτάνοντας σε σημείο να τις υποστηρίζει με πάθος, μισώντας παράλληλα οτιδήποτε διαφορετικό από αυτές! Αυτό είναι η αρχή του φανατισμού, το βλέπουμε στην πολιτική και στις αθλητικές ομάδες. Ο άνθρωπος φτάνει στο σημείο να φτάνει στο έγκλημα προσπαθώντας να τις υποστηρίξουν καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούν μόνο τα ζωώδη ένστικτα.

Το πείραμα με το στύλο ήταν η τρανή απόδειξη ότι όταν ανήκεις σε μια ομάδα, θα δημιουργηθεί μίσος εναντίων της άλλης! Το πείραμα είχε χωρίσει τους φοιτητές σε αυτούς που είχαν μπλε στύλο και σε εκείνους που είχαν μαύρο στύλο, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αναφέρονταν μεταξύ τους με τις χειρότερες εκφράσεις.

Στην έμφυτη τάση του ανθρώπου για δημιουργία αγέλης, αν προστεθούν η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου και η θυματοποίηση χρησιμοποιώντας γκεμπελιστικες τακτικές, τότε προσηλυτίζουν νέα άτομα που τους βλέπουν με συμπάθεια και ότι αδικούνται.

Ας προχωρήσουμε όμως στο θέμα μας, την παρέλαση των Λ.Ο.Α.Τ, έχοντας υπόψη μας τα παραπάνω.

Είναι κατανοητό πως κανένας δεν έχει οποιοδήποτε θέμα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του κάθε ανθρώπου, άλλωστε αυτό θα ήταν μια κακοήθεια, μηδενίζοντας τον άνθρωπο ως οντότητα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν οργανώνονται παρελάσεις «υπερηφάνειας» για τις σεξουαλικές προτιμήσεις….

Είναι δυνατόν; Αυτό είναι πρόκληση από μόνο του και αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις με την προσβολή της δημόσιας αιδούς και τις έκφυλες εμφανίσεις των συμμετεχόντων, οι οποίες έχουν σκοπό να προκαλέσουν την κοινή γνώμη και να βάλει εναντίων τους.

Ναι, η παρέλαση γίνεται για αυτόν τον σκοπό και για αυτό οι συμμετέχοντες εμφανίζονται όσο πιο προκλητικά μπορούν, θέλουν να προκαλέσουν την επίθεση της κοινής γνώμης! Θέλουν θέσουν τον εαυτό τους στην θέση του θύματος, ακολουθώντας τις τακτικές του Γκεμπελς όσο αφορά την θυματοποίηση ώστε οι διαλλακτικοί και ουδέτεροι να τους δουν με συμπάθεια, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως μειονότητα που διεκδικεί δικαιώματα…

Δικαιώματα όμως ως προς τι;

Ως προς την υιοθεσία τέκνων; Κάτι δηλαδή που δεν έδωσε η φύση την δυνατότητα εκείνοι επιχειρούν να το αλλάζουν! – Μια διεκδίκηση που πάλι σκοπό έχει να προκαλέσει την κοινή γνώμη. Όσον αφορά τον πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων έχει μια νομική βάση, ώστε να κατοχυρώνεται περιουσιακά το άλλο άτομο σε περίπτωση θανάτου και δεν είμαι αντίθετος, οτιδήποτε όμως έχει σκοπό να προκαλέσει, να θυματοποίησει και όλα τα σχετικά είμαι κάθετα αντίθετος! Γιατί το gay parade είναι ο πιο άμεσος τρόπος επιβολής του πολιτιστικού μαρξισμού, για αυτό ας προσέχουν και τα κόμματα σε μια προσπάθεια άντλησης ψήφων από εκεί, να μην χάσουν μεγαλύτερη μερίδα των πατροπαράδοτων ψηφοφόρων τους.

Το gay parade πέτυχε τον σκοπό του γιατί!
Συζητάμε ακόμα για αυτό
Οι καρικατούρες συμμετέχοντες προκάλεσαν την πρόκληση που επιθυμούσαν καθώς και τις αντίστοιχες επιθέσεις, κάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες να βάλουν εναντίων τους. Αυτός ήταν ο σκοπός τους ώστε να μπορέσουν να κατηγορούν τους άλλους ως ομοφοβικούς και ρατσιστές!
Όπως είπα και προηγουμένως, το διαφορετικό το δέχομαι, δεν δέχομαι όμως να προσπαθεί να μου επιβληθεί, όσο για τους ψευτοφιλελεύθερους να τονίσω ότι ένας πραγματικά φιλελεύθερος καθορίζει πάντα ο ίδιος τα δικά του όρια των ελευθεριών του, χωρίς να παραβιάζει τα ηθικά όρια και τις ελευθερίες των άλλων ανθρώπων! Σκοπός του πραγματικά φιλελεύθερου είναι η κοινωνική ισορροπία. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως σε μια αρμονική και ειρηνική κοινωνία οι ακρότητες δεν έχουν θέση.

To συμπέρασμα είναι πως ο μόνος στόχος ήταν να προκαλέσουν και τελικά τα κατάφεραν. Οι επιθέσεις εναντίων τους απλά τους επιβεβαίωσαν, θυματοποιώντας τους, καθώς ξέρουν πολύ καλά να χειρίζονται επικοινωνιακά τις όποιες αντιδράσεις! Η Λύση θα ήταν η πλήρης αδιαφορία. Μην τους κάνουμε το χατίρι χαρίζοντας τους την προβολή που επιδιώκουν, εάν δεν είχε ασχοληθεί κανείς θα είχε περάσει απαρατήρητη. Νομικά θα μπορούσε και έπρεπε να επέμβει η εισαγγελία για προσβολή της δημοσίας αιδούς, έτσι θα τελειώναμε με το θέμα, έχοντας νομική βάση, αθόρυβα με αυτήν την κατάσταση και δεν θα ξανά γινόταν καμία αντίστοιχη προσπάθεια. Είμαστε θύματα μιας στοχευμένης πρόκλησης, που δεν μπορούμε να χειριστούμε καθώς προκαλεί την αισθητική και τα ήθη μας και η ελευθερία του καθενός τελειώνει, εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων.

Σέβομαι την διαφορετικότητα τους, όπως οι ίδιοι το προωθούν, καθώς όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά απαιτώ να σέβονται την αισθητική και τα ήθη μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.