Προς τον κύριο Βελόπουλο

Γράφει ο Αθανάσιος Καμηλάρης 

Πρός τον κύριο Βελόπουλο, τους υποστηρικτές του και τους συμπαθούντες τον

Είναι δεδομένη η απέχθειά μου για τα λαϊκίστικα κομματικά μορφώματα που δημιουργούνται συγκυριακά λόγω είδικών καταστάσεων στην πολιτική πορεία της Πατρίδας μας.

Παλαιότερα η οικονομική κρίση και τώρα το μεταναστευτικό, έχει αναδείξει πολιτικούς χώρους που βλάπτουν σοβαρά την ποιοτική πολιτική αντιπαράθεση στην Έλλάδα.

– Απευθύνονται κυρίως σε μη ενημερωμένους πολίτες με ιδαίτερη στόχευση το θυμικό τους για διάφορα θέματα…
– Εμφανίζονται και εξαφανίζονται βέβαια ως διάττοντες αστέρες, αλλά την ζημιά τους την κάνουν…

Βλέπω ότι στο μεταναστατευτικό έχετε ξεφύγει στην κριτική σας για τις οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις καθώς και τις διαστάσεις της δημόσιας τάξης που όντως έχει το θέμα του μεταναστευτικού και αρχίσατε να μιλατε περί Ισλαμοποίησης των Ελλήνων, στοχεύοντας αυτήν την φορά στον Πατριωτισμό τους και την Θρησκευτική τους συνείδηση!

Άκου να σου πω Βελόπουλε!

Ελληνισμός και Ισλαμοφοβία είναι έννοιες ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ !!!
Αυτός ο Λαός έζησε 400 χρόνια κάτω από τον ζυγό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κάτω από συνθήκες αθλιότητος και εξαναγκασμού και δεν Ισλαμοποιήθηκε !
Από το 1923 έχουμε επίσημη Μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη με την φανερή και σθεναρή υποστήριξη της Τουρκίας !
Εκλέγουν τουλάχιστον 3 Μουσουλμάνους βουλευτές σε κάθε εκλογές αλλά η Ξάνθη και η Κομοτινή δεν Ισλαμοποιήθηκαν, παρ’ ότι οι Χριστιανοί στην Κομοτινή είναι μειοψηφία!

Όταν ο πληθυσμός τους έφτασε τις 150.000 η Ελληνική Πολιτεία, χωρίς άναρθρες κραυγές Εθνικισμού και με απόλυτη συναίνεση έκανε την δουλειά της!
Άλλαξε τις Περιφέρειες της Ελλάδος και ένωσε την Ξάνθη και την Ροδόπη με την Καβάλα και τον Έβρο, δημιουργώντας την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης!
Αυτό για να μην υπάρχουν Μουσουλμανικές τοπικές πλειοψηφίες που θα λειτουργούσαν υπό της διαταγές της Τουρκίας!
Τώρα φοβάσαι μην μας Ισλαμοποιήσουν 50-100.000 προσφυγολαθρομετανάστες που θα διασπαρθούν αναλογικά σε όλη την Έλλάδα και οι περισσότεροι θα φύγουν σε έναν χρόνο!!!
Τόσο Εθνικοθρησκευτικά αδύναμους θεωρείς τους σημερινούς ‘Ελληνες;
Από την άλλη ζητάς να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στην Τουρκία!!!
Με ποιόν Λαό να το κάνουμε αυτό ρε Βελόπουλε;
Με αυτόν που εσύ θεωρείς ότι θα τον Ισλαμοποιήσουν 50-100.000 “ξεβράκωτοι”;

Δεν πίστεψα βέβαια ποτέ ότι σε έπιασε η ευαισθησία για τα Εθνικόθρησκευτικά μας ιδεώδη, γιατί εάν είχες τέτοια δεν θα εκμεταλλευόσουν τον Χριστό μας για να βγάλεις λεφτάπουλώντας τις δήθεν επιστολές Του!!!

Σταμάτα λοιπόν να δηλητηριάζεις τους ευαίσθητους Έλληνες χτυπώντας τις ευαίσθητες χορδές του Πατριωτισμού τους και ποντάροντας στην ελλειπή τους ενημέρωση!
Κάνε την αντιπολίτευσή σου απαιτώντας να εφαρμοστούν γρήγορα και αποτελεσματικά τα νέα μέτρα που ψηφίστηκαν!

Να ξέρετε εσύ, οι υποστηρικτές σου και οι συμπαθούντες σε, ότι κάθε φορά που μιλάτε για ενδεχόμενη Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας απαξιώνετε την Ελληνική Ιστορία, την Ελληνική Παράδοση και την Ελληνική Δύναμη της Εθνικοθρησκευτικής μας συνείδησης!

tvkosmos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.