Όλα πάνε κατ’ ευχήν στην κυβέρνηση

Γράφει η Καλυψώ

Όλα πάνε κατ’ ευχήν στην κυβέρνηση και ευτυχώς, διότι αν η κυβέρνηση τα πάει πρίμα, πρίμα θα πάει και η χώρα, πρίμα θα πάμε και εμείς. Και εμάς το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η Ελλάδα η πατρίδα μας. Αυτό μάθαμε από το σπίτι μας, αυτό μας έμαθαν οι ηγέτες που πιστέψαμε και αγαπήσαμε και αυτό “υπηρετήσαμε” τόσα χρόνια και υπηρετούμε μέχρι σήμερα.

Στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που διοικεί τον τόπο αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αν και ανέλαβε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες μετά από μια σχεδόν δεκάχρονη ύφεση, τις “έτυχαν” κάποια πολύ δύσκολα και πολύπλοκα γεγονότα τα οποία ευτυχώς για όλους μας “απέκρουσε” με επιτυχία.

Πρώτο απ’ όλα, είχε να αντιμετωπίσει χιλιάδες λαθραίους μετανάστες από Ασία και Αφρική που ήθελαν να εισβάλουν στην Ελλάδα από τον Έβρο και το έκανε επιτυχημένα. Το ίδιο, αν και πολύ καθυστέρησε, έκανε και στα θαλάσσια σύνορα μας.

Πάνω σε αυτήν την μεγάλη αναμπουμπούλα έρχεται και ο κορωνοϊός σχεδόν από το πουθενά. Πριν καλά, καλά, ο ιός περάσει τα σύνορα μας, απαγορεύει τα καρναβάλια σε όλη την χώρα. Αυτό πρότειναν οι ειδικοί ιατροί και αυτό, χωρίς άλλη σκέψη αποφάσισε να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Η γκρίνια και οι φωνές αντίδρασης πολλές, πάρα πολλές.

Όμως, το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την ομάδα των ιατρών και την άμεση κυβερνητική απόφαση. Αυτό ήταν κατά βάση το κλειδί της μεγάλης επιτυχίας που ήρθε μετά από 60 περίπου ημέρες. Όμως αυτή η παγκόσμια επιδημία περνώντας, άφησε πολλά και θα φέρει ακόμα περισσότερα. Άφησε νεκρούς, άφησε άνεργους, γκρέμισε επιχειρηματικούς κολοσσούς, άλλαξε συνήθειες, έφερα πολύ γρηγορότερα κάποιες αλλαγές και πιθανότατα να αλλάξει και τον παγκόσμιο χάρτη όσον αφορά τις μεγάλες δυνάμεις….

Μπορεί να δούμε υπερδυνάμεις να μικραίνουν και μεσαία ή μικρότερα κράτη να “μεγαλώνουν” Εύχομαι εμάς, την μικρή αυτή χώρα, να μην μας επηρεάσει αρνητικά, ή τουλάχιστον όχι πάρα πολύ, και γρήγορα να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας, διότι αυτό θα είναι το καλύτερο και για όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.