Οι πολιτικοί χοίροι κυλιούνται στις λάσπες για να βρουν τροφή, όταν δεν τους δίνει κανένας

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Υπάρχει άνθρωπος που δεν περίμενε ότι θα βγάλουν σκάνδαλο μετά το συλλαλητήριο; Υπάρχει έστω και ένα νήπιο που δεν περίμενε ότι τα είχαν έτοιμα για να σπιλώσουν άτομα και να αποπροσανατολίσουν τον λαό οι διπολικές κότες; Θα έχουν στα συρτάρια τους μερικά υποτιθέμενα σκάνδαλα, για να έχουν ν’ αλλάζουν, και για να τα σέρνουν μέχρι τις εκλογές.

Λες και ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι οι χοίροι κυλιούνται στις λάσπες για να βρουν τροφή, όταν δεν τους δίνει κανένας. Είναι σίγουρο ότι τα τσιράκια τους θα έχουν αυτό το επιχείρημα όταν τους λες για το διορισμό τους και ότι μας κλέβουν .

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι όμως, ξέρουν ότι είναι ανηθικότητες και συκοφαντίες , για να κρύψουν τις παρανομίες τους και τη συντριβή τους απτό συλλαλητήριο καθώς και όλα τα ψέματά τους. Όπως για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, όπως σε όοοολα λένε τα αντίθετα, έτσι και σ αυτό για τα φάρμακα προσπαθούν να σπιλώσουν πολιτικούς, την ιδία στιγμή που ειδικοί φαρμακοποιοί, λένε ότι δεν ήταν ανάγκη να απευθυνθούν σε πολιτικούς ,αν ήθελαν να παρανομήσουν.

Υπήρχαν πολύ πιο εύκολα και κερδοφόρα μονοπάτια, πολύ πλησιέστερα σε αυτούς. Θα βγάλουν και άλλα. Είναι προβλέψιμοι. Μόνο με ανήθικα όπλα μάχονται! Τους απαξιώνουμε πλήρως τους λαομίσητους, ζηλόφθονους, συκοφάντες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.