Οι παρεξηγημένες εθνικές αξίες

Γράφει ο Νικόλας Γιάννου, Φοιτητής  Θεο0λογίας

Παρακολουθήσαμε όλοι μας μερικές ημέρες πριν την κοινοβουλευτική παρωδία στην ψηφοφορία για την συνταγματική αναθεώρηση, όπου αφού αρχικά βγήκε η είδηση ότι δεν πέρασε η αναθεώρηση του άρθρου 3, και λίγη ά μετά όλως παραδόξως μαθεύτηκε ότι μαζεύτηκαν τελικά οι 151 ψήφοι. Σαν να λέμε η απολύτως αναγκαία πλειοψηφία.
Είναι όμως η πρώτη φορά που η κυβέρνηση της Αριστεράς πολεμάει ευθέως τις αξίες του έθνους μας;

Προφανώς και όχι. Η κυβέρνηση της Αριστεράς από την πρώτη στιγμή έβαλε στο στόχαστρο ορθοδοξία, οικογένεια και έθνος. Ας θυμηθούμε αναλυτικά τις ενέργειες της, μια προς μία ανάλογα με κάθε μία από αυτές τις αξίες:

ΠΑΤΡΙΔΑ

Η  βαθιά μειοδοτική πολιτική της Αριστεράς όπως εκφράζεται μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν γνωστή εδώ και καιρό, από τα χρόνια του 4% . Το μίσος τους για κάθε τι αναφέρεται στο ελληνικό έθνος, στην ελληνική ιστορία, στους αγώνες και στα επιτεύγματα των Ελλήνων ανά τους αιώνες είναι γνωστό. Δεν είναι όμως μόνο δηλώσεις, όπως του κ. Φίλη: “Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων”, “Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος αλλά νότια Αλβανία” και πολλές άλλες πολλών άλλων. Αυτά τα 4 χρόνια διακυβέρνησης της Αριστεράς  υπήρξαν και ΠΡΑΞΕΙΣ που έπληξαν την πατρίδα μας.

Σαφώς η μεγαλύτερη πράξης εθνικής παραχώρησης της Αριστεράς ήταν η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, δίνοντας τους έτσι το ΟΚ για είσοδο στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ με το όνομα Βόρεια Μακεδονία . Όπως παρατηρείτε, ενώ καμία διεθνής συνθήκη δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε γεωγραφική Μακεδονία, πόσο μάλλον να ορίσει τα γεωγραφικά όρια της Μακεδονίας, οι “λογικοί” συμπολίτες μας μεταξύ αυτών και ο κάθε κύριος Φίλης θα μας πουν “μα γεωγραφικά είναι Βόρεια Μακεδονία”. Αλλά η Βόρεια Ήπειρος (που έχει ονομαστεί έτσι και με διεθνή συνθήκη) είναι νότια Αλβανία. Βλέπουμε λοιπόν την διάθεση τους απέναντι σε κάθε ζήτημα: Όταν πρόκειται για τα συμφέροντα της Ελλάδας είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τα πάντα, ενώ όταν είναι για τα συμφέροντα των άλλων θα τα υπερασπιστούν μέχρι τέλους.

Ποιος ξεχνάει την αντίδραση της κυβέρνησης στην δολοφονία του Κατσίφα; Ποια άλλη κυβέρνηση όχι μόνο δεν θα έκανε τίποτα για να βγουν στο φως τα στοιχεία της δολοφονίας, για να υπερασπιστεί τον πολίτη της,  αλλά θα βιαζόταν μάλιστα να αποδώσει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς τον νεκρό; Και μιας που μιλάμε για την Βόρεια Ήπειρο ποια ήταν η στήριξη της Ελλάδας στους Έλληνες της Χειμάρρας; Τους ενδιαφέρει το καλό των Ελλήνων;

Δυστυχώς το ζήτημα είναι βαθιά ιδεολογικό. Όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για το ελληνισμό της ομογένειας αλλά θέλουν να δημιουργήσουν καινούριο ελληνικό έθνος! Δεν χρειάζεται παρά να προσέξει κανείς την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της μετανάστευσης. Άνοιξαν τα σύνορα και φέρανε εδώ εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες με την θέληση να τους δώσουν υπηκοότητα, να τους “βαφτίσουν” Έλληνες την ίδια ώρα που με τις πρακτικές τους διώχνουν Έλληνες στο εξωτερικό.

Φυσικά, για όποιον αντιδράσει σε όλα αυτά η λύση είναι απλή: Τον χαρακτηρίζουμε εθνικιστή, ακραίο, ναζιστή και μισαλλόδοξο. Κάνουν έναν διαχωρισμό που θυμίζει τα αγαπημένα τους κομμουνιστικά καθεστώτα: Ανάμεσα σε φασίστες και σε ταξικούς “πατριώτες” τους οποίους όμως δεν ενώνει το έθνος αλλά το κόμμα.
Πόλεμος λοιπόν ενάντια στην αξία της Πατρίδας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η οικογένεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας κοινωνίας που προοδεύει, που πάει μπροστά.  Η παραδοσιακή οικογένεια είναι ο συνεκτικός ιστός της κοινωνίας που συντηρεί τις αξίες και τα ιδανικά της, χωρίς τα οποία δεν  μπορεί να υπάρχει αληθινή πρόοδος. Αυτό η Αριστερά το γνωρίζει για αυτό βαφτίζει “οπισθοδρόμηση” αυτές τις αξίες και “πρόοδο” κάθε τι που διαλύει την παραδοσιακή συγκρότηση της κοινωνίας.  Οι μεθοδευμένες κινήσεις της “προόδου” την περασμένη τετραετία ήταν αυτές:

23/12/2015

Η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση στο κοινοβούλιο το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια. Το εν λόγω νομοσχέδιο δεν έλυνε απλά τα όποια νομικά ζητήματα αντιμετώπιζαν τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά άφηνε ανοιχτό τον δρόμο για υιοθεσία!

10/10/2017

Η Αριστερά το τερματίζει! Από το ελληνικό κοινοβούλιο περνάει με 148 ψήφους νόμος που δίνει δυνατότητα… αλλαγής φύλου για όποιον Έλληνα πολίτη το επιθυμεί, χωρίς ιατρική γνωμάτευση, χωρίς κάποια γενικότερη εξέταση. Με μια απλή αίτηση αλλάζεις το φύλο σου στα… χαρτιά, από τα 15 σου χρόνια μάλιστα. Να μην χαθεί και χρόνος. Τουλάχιστον οι επιλογές φύλων είναι 2. Προς το παρόν…

2/5/2018

Η κυβέρνηση εκπλήρωσε κι άλλο ένα αίτημα των δικαιωματιστών της ΛΟΑΤΚΙ (+;) κοινότητας. Όσοι ομοφυλόφιλοι έχουν πλέον συνάψει σύμφωνο συμβίωσης έχουν το δικαίωμα στην αναδοχή, με την ψήφο 163 βουλευτών. Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε με εξαίρεση 4 βουλευτές που υπερψήφισαν:
Όλγα Κεφαλογιάννη, Ντόρα Μπακογιάννη, Νίκη Κεραμέως και Κατερίνα Μάρκου .

Πόλεμος λοιπόν ενάντια στην αξία της Οικογένειας

ΘΡΗΣΚΕΙΑ 

Είναι ιστορική αλήθεια πως ανά τους αιώνες της ύπαρξης του ελληνικού έθνους πολλοί προσπάθησαν να χτυπήσουν το έθνος μας ή και να το αφανίσουν πλήρως. Η Εκκλησία όμως ήταν εκείνη που πάντα έβγαινε μπροστά και με όλες της τις δυνάμεις έσωζε τον ελληνισμό. Αυτό το ξέρουν καλά στην ΣΥΡΙΖΑϊκή Αριστερά. Γνωρίζουν πως χωρίς Ορθοδοξία δεν νοείται ελληνισμός. Προσπαθούν εδώ και χρόνια να διαβάλουν την ιστορική αλήθεια παρουσιάζοντας την εκκλησία ως δυνάστη που ήταν ενάντια στον λαό, πράγμα που δεν ίσχυε στις ανατολικοχριστιανικές χώρες αλλά ήταν κανόνας στις δυτικορωμαιοκαθολικές κατά τον Μεσαίωνα. Επί δεκαετίες ποτίζουν με ψέματα και μίσος τους υποστηρικτές τους κατά των “παπάδων” και του “ψέματος της θρησκείας” μήπως και διώξουν τον κόσμο από την εκκλησία.

Πέρα από την ιστορική προπαγάνδα όμως, τα 4 αυτά χρόνια που έχουν την εξουσία κατέφυγαν σε συγκεκριμένες κινήσεις με στόχο να αποβάλουν πλήρως την εκκλησία από την ελληνική καθημερινότητα. Συγκεκριμένα:

Στις αρχές του εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 το Υπουργείο Παιδείας αποφασίζει την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών από τα σχολεία και την αντικατάσταση του από ένα μάθημα τύπου θρησκειολογίας. Παρά τις αντιδράσεις των θεολόγων και της σχετικής αρνητικής απόφασης του ΣτΕ μέχρι σήμερα το υπουργείο δεν έχει πάρει πίσω το μέτρο.

6/11/2018

Σε άλλη μια προσπάθεια να πατάξει την εκκλησία ο Πρωθυπουργός της Αριστεράς ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό με διάγγελμα από το Μέγαρο Μαξίμου δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο την συμφωνία για την μισθοδοσία των κληρικών.  Η συμφωνία αυτή δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς πέραν του Αρχιεπισκόπου δεν βρέθηκε σχεδόν κανείς άλλος να την στηρίξει: Και οι Μητροπολίτες και οι ιερείς και η εκκλησία της Κρήτης, το Άγιο Όρος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο βρέθηκαν απέναντι στην παραχώρηση, αναγκάζοντας τον Αρχιεπίσκοπο να παγώσει τις όποιες συζητήσεις.

14/2/2019

Τέλος, η πιο πρόσφατη κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Η προσπάθεια για αλλαγή του άρθρου 3 του συντάγματος με σκοπό την καθιέρωση του ουδετερόθρησκου κράτους

“Μακάρι, επιτέλους να υπάρχει θρησκευτική ελευθερία στην Ελλάδα” θα μας πει ο κλασσικός “προοδευτικός”  φίλος μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη. Θρησκευτική ελευθερία στην Ελλάδα σήμερα υπάρχει. Καμία θρησκεία δεν διώκεται, σε κανέναν δεν απαγορεύει το κράτος να πιστέψει εκεί που θέλει.

Τί φέρνει λοιπόν η αλλαγή αυτή; Με την καθιέρωση του ουδετερόθρησκου κράτους δεν θα επιτρέπεται να υπάρχουν χριστιανικές εικόνες στα δημόσια κτίρια, στα νοσοκομεία, στα δικαστήρια. Δεν θα επιτρέπεται να εορτάζονται τα Χριστούγεννα δημοσίως. Να στολίζει ο Δήμος φάτνη στην κεντρική πλατεία. Στα σχολεία το μάθημα των θρησκευτικών θα σταματήσει ή στην καλύτερη περίπτωση, θα αντικατασταθεί από θρησκειολογία. Στην Βουλή, στην κυβέρνηση θα απαγορεύεται ο θρησκευτικός όρκος.

Αφού δεν θα υπάρχει επικρατούσα θρησκεία, οι ανωτέρω εκδηλώσεις θρησκευτικής λατρείας της Πολιτείας δε θα καλύπτονται συνταγματικά. Οπότε, όχι μόνο δεν διασφαλίζεται κάποια θρησκευτική ελευθερία με την ενδεχόμενη αυτή αλλαγή αλλά αντιθέτως καταργούνται οι ελευθερίες που έχουν οι πιστοί σήμερα.

Πόλεμος λοιπόν ενάντια στην Θρησκεία

Το γενικό συμπέρασμα που καταλήγουμε είναι πως αυτό το κόμμα είναι μια καθαρά αριστερή κυβέρνηση. Ως γνήσιοι αριστεροί επί 4 χρόνια επιτέθηκαν στις αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, μεθοδευμένα και όχι “κατά λάθος”. Οπότε η όποια προσπάθεια ισχυρισμού πως “αυτή δεν είναι η πραγματική Αριστερά” πέφτει στο κενό.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως μια επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καταστροφική για όσα αγαπάμε. Όλοι όσοι πιστεύουν πως αυτός ο αφελληνισμός πρέπει να σταματήσει άμεσα, όποιος πιστεύει πως πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον εθνομηδενισμό, δεν έχει παρά να τον εμποδίσει με το πιο δυνατό όπλο που του δίνει η δημοκρατία: Την ψήφο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.