Ο πρωθυπουργεύων έκανε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς στο Μάτι;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Όσοι τον είδαν στη ΔΕΘ, είπαν ότι όχι μόνο δεν έκανε ενός λεπτού σιγή όπως έπρεπε, αλλά επί πλέον ειρωνεύτηκε και την αντίστοιχη ερώτηση.

Ένας τύπος μαζί με μια κλίκα, (που μάλλον τους υπνωτίζουν ή τους δίνουν κάτι) με θράσος και αναίδεια που δε σέβονται ούτε τους νεκρούς που προκάλεσαν. Ιερόσυλοι δηλαδή.

Μόνο τ απωθημένα τους ικανοποιούν με άπειρα ψέματα, και ως υλιστές την υλη τους.

Αυτός και η γυναίκα του (που έκλεψε θέσεις από πραγματικούς επιστήμονες για να ικανοποιήσει το <εγώ> της χωρίς προσόντα ) χαίρονται που τα παιδιά τους ανεβαίνουν τάξη και πηγαίνουν σχολείο.

Τους γονείς που τα έχασαν στη φωτιά στο Μάτι τους σκέφτηκε καθόλου; Πήγε να τους ζητήσει συγγνώμη γονατιστός; Όχι δεν κάνουμε επίκληση στο συναίσθημα. Κάνουμε στη λογική και στο καθήκον του που δεν το ξέρει.

Ευχόμαστε εσωτερική Δύναμη στους γονείς, αυτούς που λόγω της ακυβερνησίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δε θα ξαναδούν τα παιδιά τους ούτε στο σχολείο ούτε στο σπίτι πλέον! Οι συμμαθητές τους που δεν τα είδαν στο σχολείο, πονούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.