Το Messenger απέκτησε βοηθό

Στη διάθεση του M Assistant (ανεπίσημη ονομασία προφανώς) για το Messenger App προχώρησε το Facebook, που προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης της εφαρμογής. Τι κάνει όμως πραγματικά και ποιες οι διαφορές του από τις αντίστοιχες εφαρμογές ψηφιακής βοήθειας;

Ο M Assistant «θυμίζει» τον Google Assistant, όταν παρουσιάστηκε σαν feature του Google Allo. Προσφέρει δηλαδή βοήθεια μονάχα μέσα στο Messenger (και όχι σε κάθε “γωνιά” της συσκευής), μέσα από pop-ups με προτάσεις (αποστολή χρημάτων, σχεδιασμό ημέρας με φίλους κ.α). Αν δηλαδή ο κολλητός σας ρωτήσει που είστε, η εφαρμογή θα αναγνωρίσει τα γραφόμενα και θα σας δώσει την επιλογή διαμοιρασμού της τοποθεσίας σας μαζί του. Επιπλέον, αν πατήσετε παρατεταμένα πάνω στην πρόταση του ψηφιακού βοηθού λαμβάνετε περισσότερες/καλύτερες προτάσεις, για ακρίβεια στις απαντήσεις σας.

Από σήμερα λοιπόν, το Facebook Messenger μαζί με τον M Assistant διαθέτει:

  • Προτάσεις για αυτοκόλλητα
  • Παραλαβή/αποστολή χρημάτων
  • Διαμοιρασμό τοποθεσίας
  • Σχεδιασμό ημέρας με φίλους (με υπενθυμίσεις για όσους διαβάζουν τη συνομιλία)
  • Δημιουργία δημοσκοπήσεων σε ομαδικές συνομιλίες
  • Αιτήματα για μεταφορά με οχήματα σε συνεργασία με τα apps Uber/Lyft

Για την ώρα, το Messenger M είναι διαθέσιμο σε Android και iOS συσκευές στις Η.Π.Α και σύντομα θα υπάρξει διαθεσιμότητα και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΠΗΓΗ: TECHINGREEK.COM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.