Κοντονή, Πολάκη, και λοιπή πνευματική παρία!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Εμείς οι απλοί πολίτες που πληρώνουμε το κράτος και τους δυσβάστακτους φόρους  με τους οποίους μας πατάτε στο λαιμό, έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση να σας κρίνουμε, να σας επικρίνουμε, και να σας αποκαθηλώνουμε  για να μη διαφθείρετε τη σκέψη των νέων.

Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι πάτε να  σπείρετε το μίσος ,για να πάρετε τις ψήφους των παλιών κομμουνιστών ,και όσοι σας ξεφύγουν , να πάνε στο άλλο άκρο  δηλαδή στη Χ.Α. Φτάνει να φύγουν απτή μέση οδό. Αφού ΕΣΕΙΣ φέρατε τη συζήτηση, το αποδεικνύουμε ρωτώντας .

Τι έχετε  να μας πείτε για τον Μελιγαλά Μεσσηνίας, που οι αδίστακτοι εγκληματίες κομμουνιστές έριξαν μέσα στην πηγάδα μικρά παιδιά από 3 ετών, χωρίς να ξέρουν τίποτα από πολιτική; Τα μνήματα τους βοούν μέσα στο χώρο και στο χρόνο!

Θα θέλατε  να ήταν ο γιος σας η ο εγγονός σας μέσα; Γιατί δε ζητάτε γονατιστοί  συγγνώμη πάνω στα μνήματα,  να δείξετε μια παρρησία και μια ισορροπία πνεύματος χωρίς φόβο, ανασφάλεια και εχθρότητα  μέσα σας;

Οι ψήφοι και τα συμφέροντα δε σας αφήνουν; Πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε όλα γιατί κατέρρευσε ο κομμουνισμός παγκοσμίως, και δε θέλετε  να  πάθουν κατάθλιψη χωρίς πλέον  μίσος μέσα τους οι κομμουνιστές σας;

Το άλλο το ξέρετε; Ότι  πολλοί απτούς απογόνους και τους συγγενείς των θυμάτων αυτών, επειδή δεν είναι συνειδησιακά ζουγκλοειδή ερπετά , είδαν την κατάσταση μεγαλόψυχα, σφαιρικά και φιλοσοφικά, και σας ψήφισαν.

Σας έδωσαν εξουσία,  γιατί δεν κατάλαβαν ότι έχετε τέτοιο απόστημα ακόμα μέσα σας. Όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκαν τίποτα, (όπως εσείς που καταφάγατε με την εθνική αντίσταση) , αλλά σας συγχώρεσαν. Αντιμετώπισαν τον πόνο τους με αξιοπρέπεια και με στοχασμό.

Ξέρετε ποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και το εκμεταλλεύονται για τις ψήφους φυσικά; Άλλοι παρόμοιοι με εσάς  μέσα τους που δεν έχουν πονέσει, αλλά επιβάλλουν τον φόβο και  φθόνο, για να υπάρχουν πολιτικά και να βγάζουν μισθούς και αξιώματα.Καταλάβατε . Η Χ.Α. !

Καταλάβαμε και εμείς ότι φυτεύετε εχθρότητα και μνησικακία  στους  εγκεφάλους, η τα καλλιεργείτε σ αυτούς που ήδη υπάρχουν , για να πάνε οι ψήφοι η σε εσάς, η  στη Χ.Α. Τα ισοδύναμα κλάσματα .Παλιό το κόλπο. Ο κόσμος το έχει καταλάβει. Χάνετε μ αυτά που κάνετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.