Κανένας δεν θα ξεχάσει τίποτα

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Μπορεί η προπαγάνδα της κυβέρνησης να προσπαθεί να καλύψει τα κενά τόσο για το Σκοπιανό όσο και για τις πυρκαγιές όμως τώρα κανείς δεν πέφτει πια στις παγίδες της. Διότι έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι το Σκοπιανό το προετοίμαζε από καιρό για να υλοποιήσει ένα παλιό σταλινικό όνειρο που είχε απωθημένο και εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της εξουσίας.

Και για τις πυρκαγιές μάθαμε ότι υπήρχαν παλιές αμαρτίες που είχαν σταματήσει τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων από τότε που η κυβέρνηση πήρε την εξουσία.

Έτσι και σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για καμιά λανθασμένη απόφαση.

Έχουμε αντιληφθεί πια ότι τα λάθη που έγιναν δεν ήταν μόνο λόγω άγνοιας, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να διορθώσουν μια κατάσταση που είχαν δημιουργήσει και στις δύο περιπτώσεις. Δεν ήταν κανονική ούτε η διαπραγμάτευση ούτε η διαχείριση κρίσεων. Όλα τα βαρίδια του παρελθόντος ενεργοποιήθηκαν χωρίς καμιά εξαίρεση.

Γι’ αυτό όποια διερεύνηση και να γίνει, θα αποκαλύψει όλο και πιο σοβαρά λάθη που έχουν βέβαια ουρά και γι’ αυτόν τον λόγο φτάσαμε έως αυτό το σημείο. Δηλαδή να κατηγορούμε τον ελληνικό λαό διότι λέει η εξουσία ότι δεν καταλαβαίνει το θέμα της Μακεδονίας κι ότι έπρεπε να μάθει για να μην καίγεται στις πυρκαγιές.

http://lygeros.org/articles.php?n=39527&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.