Η Αχίλλειος πτέρνα της κ. Ακρίτα! 

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Ο Αρκάς βρήκε την Αχίλλειο πτέρνα σας, και προσπαθείτε να τον αποδημήσετε ! Μάλλον δεν ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που εναρμονίζει τα λόγια του με τις πράξεις του, που δεν κάνει τον ηθικό από τη μια, και απτην άλλη με κομπίνες να παίρνει συντάξεις για να βλάπτει το κράτος ,και να λέει δικαιολογίες για νηπιαγωγείο..

Αυτόν το κόσμο κ. Ακρίτα τον εκφράζει ο Αρκάς, που δεν τοποθετείται πολιτικά όπως λέτε , αλλά ψυχαναλύει τον κόσμο, και βγάζει τα μύχια της ψυχής αυτού του κόσμου στην επιφάνεια με τις εικόνες του, με λίγα λόγια στοχευμένα και σταχυολογημένα .

Είναι δύσκολο να το κάνετε εσείς με τις απέραντες φλυαρίες σας, και ο κ. Λαζόπουλος με τον οποίο συγκρίνατε τον Αρκά.Δε συγκρίνονται με τον κ. Λαζόπουλο, γιατί ο Λάκης λέει πολλά λόγια , φτηνό χιούμορ, θίγει προσωπικά, και διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι επιδιώκει κοντόφθαλμα το προσωπικό του συμφέρον. Ο Λαζόπουλος δ εν εκφράζει τον κόσμο με το φτηνό του χιούμορ , αλλά τον υποβάλλει όπως προσπαθείτε να το κάνετε και εσείς γενικά, αλλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον Αρκά.

Ο Αρκά ς λοιπόν κ. Ακρίτα ,όχι μόνο δεν γυρίζει την πλάτη στον έντιμο κόσμο, αλλά τον κοιτάζει κατάματα και τον ψυχαναλύει. Δε ξέρουμε ποιος είναι και ούτε μας νοιάζει, γιατί δεν προσπαθεί να προβληθεί φτηνά, αλλά με το <λακωνίζειν του> να φέρει τους αναγνώστες μπροστά στις ευθύνες του.

Ας κοιτάξει λοιπόν ο καθένας μας να μη βλάπτει το κοινωνικό σύνολο με το να παίρνει συντάξεις η άγαμης θυγατέρας (που πήγε άραγε ο φεμινισμός; Φούσκα και αυτό); η ανήλικου τέκνου και να προεδρεύει… για να μη του φταίει…. ο Αρκάς.

Καταλαβαίνουμε ότι τα βιβλία σας περνούν κρίση, γιατί ο κόσμος τα έχει αποκαθηλώσει και θέλετε να προβληθείτε για να πουλήσετε, αλλά επιλέξατε λάθος να χτυπήσετε κάποιον που εναρμονίζεται με τις σκέψεις του μεγαλύτερου ποσοστού του κόσμου! Ούτε αυτό δεν καταλάβατε;

One thought on “Η Αχίλλειος πτέρνα της κ. Ακρίτα! 

  • 05/07/2017, 12:24
    Permalink

    “επιλέξατε λάθος να χτυπήσετε κάποιον που εναρμονίζεται με τις σκέψεις του μεγαλύτερου ποσοστού του κόσμου!”

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.