Ιδού ο αξιολόγηση – νυμφίος έρχεται, εν τω μέσω ανοικτός!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Μας λέει ο Τσίπρας ότι δεν παίζει τις κουμπάρες , για να γίνεται οικείος , συμπαθής, και να τον πιστεύουν. Δεν είπε βέβαια ότι παίζει τον Πινόκιο,  ότι έχει  καταστρέψει την οικονομία,  ότι έχουν κλείσει 8.500 επιχειρήσεις το πρώτο τρίμηνο του 17,  ότι τα ταμεία στερεύουν,  ότι δεν έχουν να πληρώσουν   φάρμακα σε  καρκινοπαθείς  και σε άτομα με ωχρά κηλίδα στα μάτια, και σε πολλές άλλες ασθένειες.

Ο ι ίδιος ο Τσίπρας είχε πει ότι είχε  ψευδαισθήσεις. Οι ψευδαισθήσεις είναι πολλών ειδών.. Ρωτάμε γιατί στη ζωή του  την προσωπική με τα κότερα και τα ταξίδια στο Παρίσι, δεν έχει ψευδαισθήσεις; Οι ψευδαισθήσεις δεν είναι επιλεκτικές, η έχει κάποιος, η δεν έχει.  Γιατί εκεί  στοχεύει στο συμφέρον του ; Γιατί δεν πήγε τα παιδιά του σχολείο στο Ζεφύρι  Αττικής με τα Ρωμά; Γιατί  φρόντιζαν με ταξίδια στη Βενεζουέλα, να κάνουν σχέδια για τις λεηλασίες τους πολύ πριν αναλάβουν, ενώ  έκαιγαν την Ελλάδα  και έλεγαν ψέματα, για πέσουν σαν τα κοράκια πάνω σε πτώματα, και να εξασφαλιστούν;

Ακούσαμε και τον άλλον βουλευτή τους, που είπε ότι το Άγιο Φως, στοιχίζει αρκετά, και είναι παγανιστικό. Τον ρωτάμε. Όταν πάει ο Τσίπρας και κάνει διάφορα για να πάρει ψήφους είναι παγανιστικά η δεν είναι; Παράλληλα, και μέσα σε δυσαρμονία και υποκρισία,  γιατί δεν τα πιστεύει.(Πώς λέγεται αυτός που πουλάει τη συνείδησή του για το κέρδος;)

Αν στοιχίζει αρκετά το Άγιο Φως,  και δεν έχει το κράτος, τότε γιατί διορίζουν τα αστοιχείωτα τσιράκια τους  και μας βάζουν να τους πληρώνουμε με φόρους; Γιατί πάνε ταξίδια με κότερα και τζετ; Τους ξεφλουδίζουμε και πάλι. Προσπαθούν να μαζέψουν ψήφους απ αυτούς που δεν πιστεύουν στο Φως, αλλά επί πλέον, επιδιώκουν να χάσει τη δύναμή του ο κόσμος που πιστεύει στο Φως και στην τελετουργία ,και αντλεί δύναμη απ αυτό. Μέσα απ αυτή την άρνηση επιδιώκουν, να έχει ο κόσμος αυτούς για θεούς.!. Υποθέτουμε το βαθμό νοημοσύνης τους, όταν δεν  μπορούν να καταλάβουν, ότι σήμερα με τόση πληροφορία, πάνε να σπάσουν πηγμένα καλούπια! Με τον αγώνα μας θα τους  πετάξουμε σαν τη μύγα, απτο κοινωνικό προζύμι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.