Επειδή δεν τους βγαίνουν τα σκάνδαλα θα κάνουν πολλές προβοκατόρικες ενέργειες

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Να είμαστε έτοιμοι να τα ζήσουμε και να ξέρουμε ότι μας παραπλανούν! Φυσικά για να κερδίσουν συμπάθεια και ψήφους.

Θα βάζουν βόμβες στα σπίτια τους για να φαίνονται ήρωες. Θα δείχνουν ότι δεν υπολογίζουν τον κίνδυνο. Ένα ποσοστό του κόσμου θα τους νοιώθει αδικημένους όταν τα βλέπει αυτά.

Επί πλέον με όλα αυτά θα κάνουν και διάσπαση προσοχής στον κόσμο, για να ξεχνά την ανεργία, τους δυσβάστακτους φόρους και τον διαμελισμό της χώρας.

Φανταστείτε την επίγνωση που έχει ο Τσίπρας ! Περίμενε να τον σεβαστούν οι Τούρκοι, όταν λέει άλλα μέσα ,άλλα έξω και άλλα σ αυτούς. Όταν το ψέμα τρέχει στο αίμα του και ξέρουν ότι έχει βγει με παρανομία.

Στους γείτονες τάζει νησιά, έχει πει στους βουλευτές του να πετούν λέξεις για να ετοιμάζουν τη ψυχολογία της μάζας, μετά να τα παίρνουν πίσω σκεπτόμενοι ότι κάτι θα μείνει στον εγκέφαλο και έτσι να μην έχουν πολλές αντιδράσεις από εμάς.

Έχουν υποσχεθεί να δώσουν ότι μπορούν από Ελλάδα με προσωπικά ανταλλάγματα φυσικά. Μετά τις ευρωεκλογές θα συνεχίσουν να διαμελίζουν χώρα, οπότε επιτελούν τον σκοπό για τον οποίο ήρθαν, θα συνεχίσουν να προβοκάρουν, να πολιτογραφούν , ν’ αποφυλακίζουν, να διορίζουν να μας φοβίζουν με ποικίλους τρόπους. Τους φοβισμένους τους πείθουν πιο εύκολα. Θα πουν πολλά για να φοβηθούμε. Ο,τι πιο ανήθικο υπάρχει και δεν έχουμε διανοηθεί θα το κάνουν. Πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι. Να κοιτάζουμε πίσω απ αυτό που βλέπουμε.

Έτσι θα απολαμβάνουν την εξουσία μέχρι τον Οκτώβριο, θα λεηλατούν και θα κερδίζουν χρόνο εις βάρος μας. Δεν φοβούνται μήπως χάσουν πιο πολύ. Πρώτα από όλα δεν έχουν αισθήματα και συναισθήματα για τον κόσμο, εκτός απτά παιδιά τους και τους δικούς τους. Ντοπάρονται !

Θα κάνουν σημεία και τέρατα ώστε να μη χάσουν πιο πολύ. Είναι μέσα στην κοσμοθεωρία τους αυτά.

Θωρακιζόμαστε , αντιδράμε , αντιστεκόμαστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.