Είχα πάει για αλλαγή φύλου

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Πολιτισμολόγος – Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Είχα πάει για αλλαγή φύλου! Να γίνω ο ‘Ελενος (=φωτεινός) οινοπώλος της Ιλιάδας. Έτσι θα πάω και στο Αγ. Όρος , και η πάπισσα Ιωάννα θα φάει τη σκόνη μου με τα ντεμοντέ αποκριάτικα μασκαρέματα!… Εδώ μιλάμε επίσημα, με ταυτότητα, χωρίς να κρυβόμαστε, και ένας νέος Εμμ.Ροίδης θα με γράψει σε νέο βιβλίο και θα γυριστεί και ταινία. Περιμένω σκηνοθέτη..(Έχουμε ανάγκη από γέλιο)

Τι νομίζετε ότι μόνο οι συριζανελιτες θα βγάζουν χρήμα από παντού; Εμείς δε θα εκμεταλλευτούμε τίποτα; Και μετά αλλάζουμε πάλι. Τι είχαμε τι χάσαμε;

Η ανθρωπολογία λέει, ότι ο σκελετός του ανθρώπου , στις οπές της λεκάνης στο θήλυ έχουν σχήμα τριγωνικό, στο άρρεν στρογγυλό. Και από εκεί καταλαβαίνουν στους σκελετούς, το φύλο. Εμένα τυλίξτε μου ένα σκελετό με παραλληλόγραμμες οπές στη λεκάνη, και άλλον ένα με τετράγωνες …να έχω να αλλάζω.

Τώρα φεύγουμε απτήν Πλάκα και πάμε στο … Μοναστηράκι.

Εκτός απ’ τα κοινωνικά πολιτικά και συμφεροντολογικά…

Δε μιλάμε για παπάδες και συμφέροντα θρησκειών. Ο Ιδρυτής της θρησκείας μας, ο Χριστός ,αν έβλεπε ψυχικά ασθενή άτομα, τα θεράπευε επειδή αγαπούσε τους ανθρώπους ως εαυτόν. Θεράπευε με τις δυνάμεις του Νου. Έκανε θεραπείες, Στις μέρες μας η θεραπεία είναι πολιτισμός.

Οι αμιγώς μεταφυσικοί, πιστεύουν ότι η ψυχή μας επιλέγει το φύλο μας πριν μετενσαρκωθούμε, καθώς και τους γονείς μας, για να εκπληρώσουμε το κάρμα μας. Ερχόμαστε για συγκεκριμένη Αποστολή, για την Ανύψωση και Εξαγνισμό της ψυχής. Η ψυχή επιλέγει το περίβλημα της, για να εξελιχτεί και να ξανα-αποφοιτήσει..Σε περίπτωση που έχει <χρέη>, θα ξανάρθει να ξεχρεώσει με το φύλο που θα επιλέξει μόνη της, στη χώρα που θέλει , με τους γονείς που θέλει. Για να <κάψει> το κάρμα της και ν Ανυψωθεί. Ενδιάμεσα δεν κάνει τέτοιες αλλαγές. Τις κάνει στην επομένη ζωή.

Τα άλλα είναι για συμφέροντα, (πολλά από πίσω, για αλλοίωση πληθυσμών, για ψήφους, για αποπροσανατολισμούς) και έχουμε εξαντλήσει μερικά, ψυχολογικά ,κοινωνικά, και εκπαιδευτικά.

Διαλέγετε και παίρνετε.

Λέμε Ναι

στην ανταλλαγή φύλλου (φθινοπωρινού)

στην απαλλαγή φίλου (συριζανελίτικου)

Καλή εκτόνωση με φύλλα, και φύλα,

και με δυσαρμονίες σωμάτων και πνευμάτων!

Όταν ο κόσμος πνίγεται στους φόρους, όταν τα νοσοκομεία δεν λειτουργούν, όταν η εκπαίδευση (δε λέω για παιδεία) υπολειτουργεί, όταν η ανεργία αναπτύσσεται, όταν τα μαγαζιά κλείνουν, όταν εμποδίζουν τις επενδύσεις και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, όταν διορίζουν δικούς τους και μας βάζουν να τους πληρώνουμε πατώντας μας στο λαιμό, όταν κόβονται οι συντάξεις, όταν τους βλέπουμε να παίζουν κακόγουστο , ανήθικο, εκνευριστικό θέατρο και να μας κοροϊδεύουν, όταν βγαίνει η κυρία Ανικανόγλου και λέει ψέματα, αντί να κρύβεται ! Πρέπει να φύγει ο πνευματικός μεσιτικός υπόκοσμος, που μας καταστρέφει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.