Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό

Γράφει ο Σεραφείμ Νικολάου, Πολιτικός Επιστήμονας

1. Δεν είναι νόμιμο

Παραβίαση απορρήτου των τηλεφωνημάτων της συνομιλίας και της προφορικής συνομιλίας ( άρθρο 370α ΠΚ). Με αυτό το άρθρο υπό άλλες συνθήκες τήρησης της αρχής του κράτους δικαίου , θα έπρεπε ο κ. Πολάκης να τιμωρηθεί για την παραβίαση του απορρήτου της συνομιλίας με τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Στουρνάρα !

Όμως στην χώρα -μπανανία του κ.Τσίπρα ακόμα και τα αυτονόητα είναι ζητούμενα .

Ας το πούμε καθαρά :Ο Παύλος Πολάκης είναι στην ουσία καθρέφτης του Αλ.Τσίπρα και ειλικρινά αναρωτιέται ο πολίτης μέχρι πότε θα τον καλύπτει ο κ. Τσίπρας.

2. Δεν είναι ηθικό

Ο κύριος Πολάκης δίνει ρεσιτάλ ανηθικότητας καθώς διαφεύγει να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα ,κάνοντας για μία ακόμα φορά «σμπαράλια » το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς:

· Με ποια κριτήρια η διοίκηση της Τράπεζας χορήγησε καταναλωτικό δάνειο 100 χιλ ευρώ στον αναπληρωτή Υπουργό;

· Τι νόημα είχε η ηχογράφηση της συνομιλίας του κ. Πολάκη με τον κ. Στουρνάρα; Και τι άραγε επεδίωκε ο κ. Πολάκης με αυτή την επιλογή του που παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα;

· Πώς μπορεί ένα σπίτι αντικειμενικής αξίας 95.000 ευρώ, το οποίο είναι ήδη υποθηκευμένο για πολύ μεγαλύτερο ανεξόφλητο στεγαστικό δάνειο, να θεωρηθεί ικανοποιητική εξασφάλιση για δεύτερο δάνειο;

Προφανώς η κρατική και ελεγχόμενη από την κυβέρνηση Τράπεζα Αττικής δεν θέλησε να δώσει τα κρίσιμα στοιχεία ενώ η ίδια η ανακοίνωση της τράπεζας προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων εκείνων που ζητούν και δεν παίρνουν δάνεια για να καλύψουν τις ανάγκες χρηματοδότησής τους, είτε πρόκειται για νοικοκυριά, είτε για επιχειρήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.