Αριστερή “ευαισθησία” και στο Ερρίκος Ντυνάν

Γράφει ο Χαμαιλέοντας,

Γεράσιμος Τσιαπάρας. Ένα όνομα, μια ιστορία. Ποιος είναι αυτός; θα μου πείτε; Ο νέος Πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, ως εκπρόσωπος του Δημοσίου στην Τράπεζα Πειραιώς. Φυσικά βέβαια πρόκειται για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!

Όμως ο κ. Τσιαπάρας δεν έγινε γνωστός από την τωρινή εμπλοκή του με την διοίκηση του γνωστού νοσοκομείου και την προσπάθεια πώλησης του. Ήταν ήδη γνωστός από την θητεία στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Εκεί άφησε και σοβαρή διοικητική παρακαταθήκη αφού όταν οι εργαζόμενοι ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, τους απάντησε με… επαναστατική μεγαλοπρέπεια “θα πάρετε τα αρχί@@@@ μου”.

Με αυτή την τεχνογνωσία λοιπόν, θεώρησε ότι διαθέτει τον κατάλληλο τρόπο για να αντιμετωπίσει και τις αντίστοιχες μισθολογικές απαιτήσεις των εργαζομένων και στο Ερρίκος Ντυνάν. Όταν ήρθε η δικαστική δικαίωση τους να επιβάλλει την πληρωμή των δεδουλευμένων, ο κ. Πρόεδρος άρχισε τα παζάρια.

Ξεκίνησε με μια προσφορά στο 50% των όσων είχαν επιδικαστεί. Σου λέει, δύσκολοι οι καιροί, μπορεί και να τους πετύχω στην ανάγκη και να δεχτούν. Δεν είχε αποτέλεσμα, οπότε πέρασε σε αντιπρόταση. 70% και κλείσαμε. Τόσο κοστολόγησε την αξιοπρέπεια των εργαζομένων. Αριστερή “ευαισθησία” να υπάρχει κι όλα βρίσκονται…

One thought on “Αριστερή “ευαισθησία” και στο Ερρίκος Ντυνάν

  • 20/05/2018, 18:33
    Permalink

    Τὸ ἔχω ἐπαναλάβει: Τί μπορεῖς νὰ ἀναμένης ἀπὸ “ἀριστερούληδες”;

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.