Η αντεπίθεση του Ελληνισμού

Γράφει ο Ν. Λυγερός

Το πλήθος δεν είναι μάζα αλλά λαός. Το Συλλαλητήριο δεν είναι μόνο συγκέντρωση αλλά ανάγκη έκφρασης του ελληνικού λαού όταν υπάρχει κρίση που αφορά στα εθνικά θέματα. Διότι δεν μπορούμε συνεχώς να μιλούμε για αδυναμίες και να εξηγούμε με αυτόν τον ασθενή τρόπο την έλλειψη ή ακόμα και την απουσία οποιασδήποτε αντίστασης.

Δεν μπορεί κάθε πολιτικός όποιος και να είναι, όποια και να είναι η αξία του να μην υπηρετεί τον λαό και να σέβεται την ιστορία του.

Δεν μπορεί μια ιδεολογία να προσπαθεί να σβήσει το παρελθόν για να πλάσει ένα τεχνητό μέλλον διότι αυτό είναι πράξη βαρβαρότητας.

Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται η αντεπίθεση του Ελληνισμού αφού πάντα προστατεύει τους αθώους μέσω των Δίκαιων από την ίδια τη βαρβαρότητα.

Η Ελλάδα δεν είναι αδύναμη και γίνεται όλο και πιο ανθεκτική με το θέμα της ΑΟΖ. Δεν υπάρχει λόγος να υποστούμε κόστος και να γίνει ένα τραγικό λάθος που δεν διορθώνεται στη συνέχεια, λόγω αδυναμίας.

Είμαστε σε φάση διαγωνισμού για τρία τεράστια θαλάσσια οικόπεδα στο Ιόνιο, Νοτιοδυτικά Κρήτης και Νότια Κρήτης. Διανύουμε την περίοδο των 90 ημερών για την κατάθεση υποψηφιοτήτων. Στη συνέχεια η Ελλάδα θα έχει 60 ημέρες για να επιλέξει την κοινοπραξία με την οποία θα υπογράψουμε συμβόλαιο. Ήδη η Exxon Mobil της Αμερικής, η Total της Γαλλίας μαζί με τα Ελληνικά Πετρέλαια μας προσεγγίζουν και μας έχουν ανάγκη για το μέλλον.

Ποιος είναι λοιπόν ο λόγος να γονατίσουμε από μόνοι μας λόγω δήθεν πιέσεων ενώ βλέπουμε το αντίθετο.

Το μέλλον έχει ήδη αρχίσει όσο και να θέλουν να το αποφύγουν οι ιδεολογίες της βαρβαρότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.