Η Αμερική δεν χρειάζεται όπλο

Γράφει ο Νίκος Λυγερός 

Κανένα όπλο δεν μπορεί να αποτελέσει ασπίδα για τη βία. Η νοημοσύνη είναι το πιο ισχυρό όπλο για ένα έθνος για το οποίο η Αμερική δεν χρειάζεται όπλο.

Ασφαλώς υπάρχει ένα λόμπι που είναι πολύ αποτελεσματικό για την προώθηση της αγοράς του, αλλά αυτό δεν είναι ένας τρόπος για να σώσουμε ζωές και αθώους ανθρώπους.

Η ελεύθερη εξουσιοδότηση για το όπλο σημαίνει απλά όπλο για όλους. Ακόμα κι αν ένα όπλο μπορεί να είναι ένα εργαλείο για τους ειδικούς, είναι μόνο μια τεράστια επίθεση αν όλοι μπορούν να το έχουν.Αλλά η ελευθερία δεν είναι άδεια για να σκοτώσει. Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι η δολοφονία ανθρώπων είναι πράξη ελευθερίας! Ακόμη και το άγαλμα που έγινε εθνικό σύμβολο μας δείχνει ότι η ελευθερία χρειάζεται γνώση και δεν φωτίζει τίποτα άλλο και σίγουρα όχι όπλο.

Η Αμερική μπορεί να είναι ένα παράδειγμα ελευθερίας αλλά όχι με ένα όπλο.

Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια είναι αποτελεσματικότεροι από τον φόβο και την τρομοκρατία. Ένα έθνος γίνεται με ελεύθερους ανθρώπους. Οι Αμερικανοί χρειάζονται λύσεις, αλλά τα όπλα είναι προβλήματα. Ποιος θέλει να δώσει ένα όπλο σε έναν εγκληματία; Η κοινωνία δεν χρειάζεται να πυροβολήσει. Εάν δίνουμε όπλα σε όλους, τότε κάθε άτομο θα είναι στόχος και πιθανό θύμα.

Επειδή το πρόβλημα είναι απλό: ένα έθνος των θυμάτων δεν μπορεί να είναι ένα παράδειγμα, αλλά απλώς μια μαρτυρία. Χρειαζόμαστε ένα έθνος ακριβώς που είναι σε θέση να προστατεύσει αθώους ανθρώπους. Η ελεύθερη χρήση των όπλων δεν αποφεύγει τον θάνατο, αντίθετα αποτελεί κίνδυνο για τη ζωή. Εάν όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο, έχουμε καθεστώς τρόμου τίποτα λιγότερο τίποτα λιγότερο. Έτσι, όποιος προσπαθεί να μας πείσει να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα για την ασφάλειά μας είναι τρελός. Δεν χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά ευφυής για να καταλάβεις ότι αν βάλεις ένα όπλο σε οποιοδήποτε χέρι, δεν θα πάρετε μια ασφαλή χώρα.

Το λόμπι των όπλων δεν ενδιαφέρεται για τις ΗΠΑ, βλέπει μόνο μια αγορά και χρειάζεται μια κατασκευασμένη συναίνεση για να αναπτύξει τη διανοησή του μέσω αυτής της προπαγάνδας.

Ένα προστατευόμενο έθνος δεν είναι ένα έθνος με όπλα όταν δίνεις όπλο σε όλους, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος επειδή θα δεις πολλούς τάφους και θα είσαι υπεύθυνος για όλους τους.

Η Αμερική πρέπει να αντισταθεί στα λόμπι επειδή το καθήκον της είναι να είναι ένα έθνος Ελευθερίας και να βοηθήσει την Ανθρωπότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.