Δεν μπορεί να εκβιάζει ένας αδίστακτος δολοφόνος

Γράφει ο Blood

Το θράσος του Κουφοντίνα δεν έχει κανένα όριο, όπως όριο δεν είχε και όταν δολοφονούσε. Ακόμα και όταν χρειάστηκε να ρίξει και χαριστικές βολές στα ανύποπτα θύματα του.

Από την άλλη, η Αριστερά δεν μπορεί ΠΑΝΤΑ να επιβάλει αυτό που θέλει, όποτε το θέλει.  Δεν μπορεί κάθε φορά να εκβιάζει.

Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να περνάνε όλες οι παράλογες μέχρι και παράνομες, απαιτήσεις της. Θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεχωρίσει το νόμιμο από το παράνομο. Άλλο η ιδεολογία της, άλλο το κράτος.

Δεν μπορεί για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ να απαιτεί από την πολιτεία, να υποχωρήσει στους εκβιασμούς του. Να υποχωρήσει δηλαδή στον δολοφόνο δεκατριών (13)  αθώων ανθρώπων, όπως έκανε εκείνη με τον “φωτογραφικό” νόμο που ψήφισε όταν κυβέρνησε για να παίρνει καταρχήν άδειες (και να κόβει βόλτες στα σημεία οπου εκτλούσε τα θύματα του) και τελικό στόχο, πολύ σύντομα, να πάγαινε οριστικά σπίτι του.

Σημειωτέον, κατά δική του δήλωση, ο δολοφόνος Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει ούτε μια στιγμή για καμία από τις δολοφονίες του...!!

Τα θύματα του Δημήτρη Κουφοντίνα:

  • 21 Φεβρουαρίου 1985: Νίκος Μομφεράτος, εκδότης της Απογευματινής
  • 21 Φεβρουαρίου 1985: Παναγιώτης Ρουσέτης, οδηγός του Νίκου Μομφεράτου
  • 8 Απριλίου 1986: Δημήτρης Αγγελόπουλος, βιομήχανος, πρόεδρος της Χαλυβουργικής
  • 1η Μαρτίου 1988: Αλ. Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, επιχειρηματίας
  • 28 Ιουνίου 1988: Ουίλιαμ Νορντίν, πλοίαρχος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και Ακόλουθος Αμύνης της αμερικανικής πρεσβείας
  • 26 Σεπτεμβρίου 1989: Παύλος Μπακογιάννης, βουλευτής της ΝΔ
  • 12 Μαρτίου του 1991: Ρόναλντ Στιούαρτ, λοχίας της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας
  • 7 Οκτωβρίου 1991: Τσετίν Γιοργκού, Τούρκος διπλωμάτης
  • 14 Ιουλίου 1992: Αθανάσιος Αξαρλιάν, φοιτητής (κατά την απόπειρα δολοφονίας του τότε υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Παλαιοκρασσά)
  • 24 Ιανουαρίου 1994: Μιχάλης Βρανόπουλος, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη
  • 4 Ιουλίου 1994: Ομέρ Σιπαχίογλου, Τούρκος διπλωμάτης
  • 28 Μαΐου του 1997: Κώστας Περατικός, εφοπλιστής
  • 8 Ιουνίου 2000: Στίβεν Σόντερς, ταξίαρχος και στρατιωτικός ακόλουθος της βρετανικής πρεσβείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.