Υπάρχει χώρα; Όχι. Λάβετε θέση

Γράφει ο Blood 

Μαξίμου και ΥΠΕΞ έμαθαν από τις ειδήσεις για το θερμό επεισόδιο στην περιοχή των Ιμίων ;

Δηλαδή έχουμε και λέμε. Μεσάνυχτα τις 12ης Φεβρουαρίου γίνεται το θερμό επεισόδιο που παραλίγο να οδηγήσει σε γενική σύρραξη, την επομένη το πρωί στις 13 Φεβρουαρίου στις 9:00 το λένε τα κανάλια, το Υπουργείο Εξωτερικών βγάζει ανακοίνωση στις 15:14 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, και αργά το απόγευμα γίνεται και αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας στην τουρκική πρεσβεία…

Από το Μέγαρο Μάξιμου έως το Υπουργείο εξωτερικών ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνώριζε τίποτα. Όλοι σε βαθύ σκοτάδι. Ο εκπρόσωπος τύπου του Μαξίμου κ. Τζανακόπουλος στις 10:00 το πρωί ρωτήθηκε για το επεισόδιο και άκουσον-άκουσον τι απάντησε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης … «Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Είναι βέβαια σοβαρό εφόσον επιβεβαιωθεί…. Νομίζω τις επόμενες ώρες μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα σχετικά με αυτό…  »

Και φυσικά, σκάφη της Άγκυρας είχαν περικυκλώσει από νωρίς χθες το απόγευμα τα Ίμια και παρέμειναν σε επιφυλακή όλη την νύχτα. 

Άχρηστοι, αδιάφοροι, χέστες ή …ασπάλακες ;; Είτε το ένα είτε το άλλο είτε το παράλλο είναι πολύ επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν από χθες.

Και δεν λέμε για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. Όλα θα τα δώσουν γι’ αυτό και η τόση λάσπη.

Ούτε κυβέρνηση υπάρχει, ούτε χώρα υπάρχει, ούτε ενημέρωση υπάρχει σε λίγο δεν θα υπάρχει και Ελλάδα.  Διότι αυτοί, για το μόνο που ενδιαφέροται είναι να πετάνε λάσπη σε πολιτικούς, να διαστρεβλώνουν  όλα τα γεγονότα, με απώτερο στόχο να κρατήσουν την καρέκλα και τίποτα άλλο.

Και όπως ειπε ο Ρόναλτ Ρήγκαν “Το Έθνος που δεν μπορεί να ελέγξει τα σύνορα του, δεν ειναι Έθνος” 

Υπάρχει χώρα; Όχι. Λάβετε θέση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.