Βαρθολομαίος “ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΟΡΑΜΑ”

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Οι εκδόσεις ΑΘΕΝS BOOKSTORE PUBLICATIONS με ιδιαίτερη τιμή και χαρά  ανακοινώνουν την κυκλοφορία στα Ελληνικά του αφιερωματικού τόμου που εξέδωσε στα Αγγλικά (Εκδ. Thomas Nelson/Harper Collins) ο Αρχιδιάκονος του Οικουμενικού Πατριαρχείου π. Ιωάννης Χρυσαυγής με τίτλο «Βαρθολομαίος – Αποστολή και Όραμα», εξ αφορμής της συμπλήρωσης είκοσι επτά ετών από την ανάρρηση του Παναγιωτάτου στον θρόνο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Πρόκειται για μια έκδοση που παρουσιάζει με λεπτομερή αλλά και συναρπαστικό τρόπο την πολύπλευρη προσφορά της πατριαρχίας της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, καθώς επίσης και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της διαδρομής του.

Την ελληνική έκδοση λαμπρύνουν με τα προλογικά τους σημειώματα ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος.

Επίσης, στον τόμο αυτό, εκτός από τα βιογραφικά στοιχεία του Παναγιωτάτου και τη σκιαγράφηση της πορείας της πατριαρχίας του, εμπεριέχονται σε ξεχωριστή ενότητα (υπό τον τίτλο «Τιμής ένεκεν») κείμενα σημαντικών προσωπικοτήτων ανά τον κόσμο, που απευθύνουν λόγο τιμής, αβροφροσύνης και εκτίμησης προς το πρόσωπο του κ.κ. Βαρθολομαίου (αναφέρουμε ενδεικτικά τον κ. Joe Biden, πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, τον πρώην Πάπα Βενέδικτο, τον κ. Al Gore, πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ κ.α.).

Το βιβλίο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά στις 5 Μαρτίου, ενώ η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.                                  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.