Τον COVID του Πνεύματος και της Ψυχής πώς τον αντιμετωπίζουμε;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Κοίμηση της Παναγιάς μας, για εμάς του Χριστιανούς το Πάσχα του καλοκαιρού!

Με την Κοίμησή της η Παναγιά μας, μας προστατεύει ως ενάργεια, αν την επικαλεστούμε και την προσελκύσουμε. Η Μάνα που είδε το Παιδί της να Σταυρώνεται, είναι Μάνα όλων μας αν την έχουμε μέσα μας.

Εντυπωσιακό είναι το δημόσιο ερώτημα μιας βουλευτίνας του Κ.Κ.Ε. που είχε πει πριν από 3 χρόνια, τέτοιες μέρες, γιατί να γιορτάζουμε ένα θάνατο; Δεν μπορείς ν απαντήσεις σε άτομα χωρίς πνευματικότητα, που πιστεύουν μόνο στην υλη. Θέλει πολλή δουλειά η κυρία. Την αγνοούμε.

Μέσα στο Πάσχα του Καλοκαιριού, αλλά και κάθε μέρα και αφού ο COVID 19 είναι πάλι σε έξαρση, ας σκεφτούμε.

Ασχολούμαστε όσο με τον COVID του σώματος, τόσο και με τις μολύνσεις του πνεύματος και της ψυχής μας, η μας ενδιαφέρει μόνο το όχημα της ψυχής μας, δηλαδή το περίβλημα που φαίνεται;

Όπως γνωρίζουμε το άτομο έχει τρεις υποστάσεις. Το σώμα , το πνεύμα και τη ψυχή

Το σίγουρο είναι πως αν αντιμετωπίζαμε με τον ίδιο τρόπο και τις μολύνσεις των πνευμάτων και των ψυχών δεν θα νοσούσαν οι κοινωνίες.

Υπάρχουν άτομα με <> του πνεύματος που ρουφούν ενέργεια από άλλα άτομα, το κάνουν ακόμα και με χιούμορ, με υποκρισία, για να νιώσουν ανωτερότητα, άλλα άτομα που ασκούν λεκτική κακοποίηση σε ανθρώπους δυστυχισμένους που θέλουν συμπαράσταση. Άτομα που φθονούν και ζηλεύουν άλλους ανθρώπους, επειδή τα πρώτα είναι ανεπαρκή, με αποτέλεσμα να μειώνουν και να κάνουν δυστυχισμένους ανθρώπους.

Άτομα αχάριστα και αγνώμονα ( όχι μόνο προς τους πολιτικούς που έδωσαν την υγεία τους για την Ελλάδα) αλλά και σε φίλους τους και άλλους συνανθρώπους τους.

Η Παναγία να είναι μαζί μας και να καθαρίζει από μολύνσεις σώματα, πνεύματα, ψυχές!

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.