Τι είχε στο μυαλό του ο Ανδρουλάκης και τι την ήθελε τελικά τη συνάντηση με τον Κασσελάκη;

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Καλώς ή κακώς, αλλά πάντως με έναν ενδιαφέροντα τρόπο, η εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη της 6ης Νοεμβρίου, έχει έναν απόηχο, τόσο σε ό,τι αφορά τις αξιολογήσεις εκείνης της περιόδου διακυβέρνησης, όσο και ως προς την επίπτωση της ίδιας της εκδήλωσης στη σημερινή συγκυρία.

Το πιο ενδιαφέρον και ηχηρό από αυτά προέκυψε από την απουσία του προσκεκλημένου Στέφανου Κασσελάκη και – κυρίως – από τα όσα ο ίδιος είπε εν συνεχεία, προσπαθώντας να αιτιολογήσει το γιατί δεν πήγε. («Τι δουλειά έχω εγώ με εκείνους που σπατάλησαν τα λεφτά του ελληνικού λαού», κ.λπ).

Σε αυτό λοιπόν απάντησε προφανώς το ΠαΣοΚ, λέγοντας ότι μέντορας του είναι ο Πολάκης, με έναν αξιοσημείωτο τρόπο απάντησε και η ΝΔ/κυβέρνηση δια του Παύλου Μαρινάκη, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να «διαβάσει Ιστορία», ενώ το ακόμη πιο αξιοσημείωτο, αν και αναμενόμενο, ήταν η ταύτιση των λαϊκοδεξιών στελεχών της ΝΔ με το πολακικό-κασσελακικό πνεύμα.

Κατόπιν αυτών και ενώ πλέον έχει ανοίξει μέτωπο μεταξύ ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ, η μεγάλη απορία είναι τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Ανδρουλάκης, με εκείνη τη συνάντηση-παρωδία με τον Κασσελάκη, λίγες ώρες πριν την εκδήλωση για τον Σημίτη.

Πολύ μεγάλη απορία, όμως…

Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.grReporter.gr on Google News

Share
Τελευταία τροποποίηση στις 11:33 – 08 Νοε 2023

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09:33
Ηχηρή αποχώρηση Σταθάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ
07:55
myΘέρμανση: Χιλιάδες αιτήσεις με το «καλημέρα»- Αναλυτικά η διαδικασία
08:00
Καθαρή κερδοφορία €3 δισ. για τις συστημικές τράπεζες στο 9μηνο
08:29
Μετά τους ελεύθερους επαγγελματίες «ζυγίζονται» φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις φόρου
08:35
Ρεκόρ διευθύνσεων που διαθέτουν Bitcoin αξίας τουλάχιστον $1.000
09:14
Copernicus: «Πρακτικά βέβαιο» πως το 2023 είναι η θερμότερη χρονιά

Η υπηρεσία Reporter.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Premium Α.Ε.
Οι τιμές των μετοχών και των δεικτών στο site παρουσιάζονται με 15-λεπτη καθυστέρηση.
Τα δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου προέρχονται απο την εταιρεία Globalsoft.
Copyright © 1999-2023 Premium S.A. All rights reserved.
Developed by Nuevvo.

Reporter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.