Συγκινήθηκε ο Άκης Σκέρτσος!

Γράφει ο Αιμίλιος Παττακός

Διάβασα τα ρεπορτάζ των σάιτ και των τηλεοπτικών σταθμών ότι ο Άκης Σκερτσος Υπουργός Επικρατείας κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στο υπουργικό συμβούλιο συγκινήθηκε , δακρυσε και αφού έκανε γνωστό ότι το θέμα ενδιαφέρει πρόσωπα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος , είπε χαρακτηριστικά:
Πώς θα αντικρυσω στα μάτια τα τρία ανήψια μου και να τους πω ότι δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα παιδιά.

Πολλές φορές τα πράγματα έχουν πολλές αναγνώσεις , μία από αυτές είναι η ανθρώπινη πλευρά που παρουσίασαν ο κ. Σκερτσος και τα μέσα ενημέρωσης , την διάκριση μεταξύ των παιδιών κλπ.

Υπάρχει όμως και η ηθική πλευρά που ρωτάει κατά πόσον ο νομοθέτης ο κ. Σκερτσος μπορεί να είναι αντικειμενικός και να ενεργεί με καθαρό μυαλό όταν νομοθετεί με την σκέψη ότι αυτό που κάνει θα ωφελήσει πρόσωπα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος;
Όπως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να υποθέσει αν ο συγκεκριμένος υπουργός επικρατείας δρα κατά αυτόν τον τρόπο και δείχνει τέτοια μεγάλη ζέση ώστε να προωθήσει ζητήματα που τον ενδιαφέρουν προσωπικά , μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε ότι και σε άλλες περιπτώσεις ενεργεί με όχι και τόσο αντικειμενικό τρόπο.

Ταυτόχρονα κάποιος θα μπορούσε να προχωρήσει παραπέρα την σκέψη του , λέγοντας ότι ο κ. Σκερτσος λειτουργώντας ίσως με προσωπικό και οικογενειακό ενδιαφέρον , αγνόησε τις ενστάσεις εντός του κυβερνώντος κόμματος τις αντιρρήσεις της εκκλησίας και της κοινωνίας , χωρίς να υπολογίσει την ζημιά που κάνει αυτή η προσπάθεια στην κυβέρνηση και στην κοινωνία.

Για να στηρίξουμε την υποκειμενικότητα του κ. Σκερτσου όσον αφορά το νομοσχέδιο θα αναφέρουμε ότι αυτός είναι ο βασικός εισηγητής του νομοσχεδίου , όπως επίσης ήταν και ένας από τους ” καθηγητές ” στα μαθήματα διαπαιδαγώγησης των βουλευτών της ΝΔ στα γραφεία της Πειραιώς.

Τελειώνοντας αναφέροντας πάντα την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι αυτή η πληροφορία όσον αφορά την υποκειμενικότητα του υπουργού επικρατείας κάνει συνολική ζημιά στην κυβέρνηση και την παράταξη και δικαιολογημένα γεννάει απορίες κατά πόσον το οποιοδήποτε νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση δεν έχει από πίσω κάποιο προσωπικό ή οικογενειακό ενδιαφέρον του υπουργού που το εισηγείται.

Εδώ πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα η ρήση
“Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται τίμια”.

Συγκινημένος ο Σκέρτσος στο υπουργικό συμβούλιο: «Πώς θα αντικρύσω στα μάτια τα τρία μου ανίψια;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.