Όποιο άτομο δεν αμιλλάται στη ζωή, έχει μέσα του φθόνο κατά τους Αρχαίους!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Άρα οι συριζανελιτες που διορίζουν μέσα στα βαλτώδη τέλματα τα τσιράκια τους εναντίον της άμιλλας, μας… φθονούν !!

Ας θυμούνται οι νέοι !

Όποιος δεν αμιλλάται στη ζωή είναι νικημένος χωρίς να έχει αγωνιστεί. Η ζωή του κυλά μέσα στην ασημαντότητα. Και αν είναι απτους διορισμένους και ανίκανους των συριζανελ, είναι για περιφρόνηση, ληστής της κοινωνίας. Γιατί παλαιοτέρα δεν γίνονταν αυτά; ΟΧΙ είναι η απάντηση. Ποτέ. Ποτέ δεν έβαζαν σαν τα κοράκια ,τους μπαμπάδες τους και τις συζύγους να κλέβουν θέσεις από πραγματικούς επιστήμονες ,σε περίοδο ανεργίας των νέων.

Φανταστείτε αν ο Σαμαράς έβαζε τη γυναίκα του να διδάσκει στο Πολυτεχνείο (που έχει περισσότερα ουσιαστικά προσόντα απτην αθώα περιστερά η οποία περιστερά πήγε ως διαταραγμένη με στράπλες σε ανοικτό χώρο, ώρα πρωινή στην Κίνα,…και δε δέχτηκε η νευρωτική να ρωτήσει ούτε ειδικούς για αυτό, αλλά προτίμησε να μας ξεφτιλίσει), φανταστείτε ακόμα αν έβαζε τον πατέρα του διευθυντή σε νοσοκομείο (που ήταν γιατρός) ,τι θα είχε γίνει απτα κοράκια με τα νύχια τα γαμψά! Όλα αυτά τα ξόανα,, θα μας είχαν κάψει ζωντανούς.. Το εμπεδώσατε αυτό να αποκτήσετε επίγνωση;

Ποτέ δεν είχαν αυξήσει τόσο τους φόρους για να διορίζουν τα ανεπρόκοπα, εγωκεντρικά ανθρωπάκια που μας ληστεύουν, και θέλουν με τα λεφτά μας να πάρουν πάλι ψήφους. Δηλαδή πληρώνουμε, για να πάρει ψήφους η μεσιτική κυβέρνηση που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.. Το έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό; Τους πληρώνουμε με αίμα, για να πάρουν ψήφους!

Οι Αρχαίοι μας, γιατί καθιέρωσαν πρώτοι στην Αθήνα τη Δημοκρατία; Γιατί ήταν ο πιο μορφωμένος λαός της εποχής . Πίστευαν ότι η Δημοκρατία πρέπει να απαρτίζεται από λόγια άτομα.Ο μορφωμένος αυτός λαός της εποχής λοιπόν, έλεγε ότι ο Ζήλος είναι το αντίθετο του φθόνου. Για τους αρχαίους Έλληνες ο Ζήλος ήταν θεός, αδελφός της Νίκης. Ζήλος, με την έννοια της ψυχικής ζέσης, που υπάρχει για να συμβάλει στις πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις του ατόμου. Δεν έχει σχέση με τη ζήλεια που εμπεριέχει φθόνο και τη μεταφέρουν άτομα που υστερούν και έχουν συμπλέγματα, όπως οι συριζανελιτες που έβριζαν και έκαιγαν μέχρι να αποκτήσουν αυτά που ζήλευαν.

Η Άμιλλα έχει αποδειχτεί και ιστορικά, ότι είναι το κίνητρο της εξέλιξης και της προόδου σε όλες τις κοινωνίες, και όταν ο α-παιδευτόγλου και η λοιπή πνευματική παρία λέει τα αντίθετα, το κάνει για να ηγείται σε βραδύνοες. Από εκεί αντλούν τις ψήφους τους. Όχι από νορμάλ άτομα πνευματικά και νευρολογικά.
Αυτό είναι το κοινό τους. Είναι σίγουρο ότι στα παιδιά τους και εγγόνια τους λένε τα αντίθετα, για να μπορούν αυτά να ξεχωρίσουν και να ηγηθούν στα ισοπεδωμένα άτομα που αυτοί τώρα ετοιμάζουν!.

Έτσι θα συνεχίσουν οι μεσιτείες τους. Αντιστεκόμαστε όλοι οι υγιείς πολίτες στις πλεκτάνες.. Δε θα μας πλέξουν μέσα. Θα τους ξηλώσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.