Όλοι στον αγώνα για τη Μακεδονία

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Ο καθένας στο επίπεδό του με τις ικανότητές του μπορεί να παλέψει για ν’ ακυρωθεί η Συμφωνία, σταματώντας την εφαρμογή του προσυμφώνου. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένει κάποιος κάτι από κάποιον άλλο.

Διότι η ανευθυνότητα των κυβερνητικών κύκλων μας αναγκάζει να επιμεληθούμε του θέματος. Σε κάθε επίπεδο, βλέπουμε ότι υπάρχουν κενές θέσεις για να παρθούν ορθολογικές και στρατηγικές αποφάσεις.

Είναι λοιπόν αναγκαίο για τον ελληνικό λαό να ενημερωθεί για το περιεχόμενο των 20 άρθρων της Συμφωνίας και να ενημερώνει κάθε πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να παίξει ένα ρόλο σε αυτόν τον αγώνα για την προστασία του ονόματος της Μακεδονίας.

Είναι τόσο σημαντικό λοιπόν να υπάρχει γνωστικό αντικείμενο για ν’ αντισταθούμε αποτελεσματικά που θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε όλα τα πονηρά σημεία για να μην μας πουν στη συνέχεια μερικοί πολιτικοί ότι δεν τα γνώριζαν και γι’ αυτό δεν είχαν σοβαρή άποψη για το όλο θέμα. Η Μακεδονία δεν είναι μόνο ένα τοπικό πρόβλημα αφορά όλο τον Ελληνισμό όπου και να βρίσκεται διότι είναι κομμάτι της ιστορίας μας.

Έτσι όσοι θέλουν να λένε ότι είναι Έλληνες πρέπει να κάνουν τις απαραίτητες υπερβάσεις για να καταφέρουμε συνολικά να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Όταν θα είμαστε σε αυτό το στάδιο θα καταλάβουμε ότι η Ελλάδα διαθέτει κυρίαρχη στρατηγική κι ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στις επιθέσεις της προπαγάνδας και της βαρβαρότητας του συστήματος.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=39422&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.