Όλοι ξέρουν ότι ο φιλελευθερισμός μειώνει φόρους

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Όσοι έχουν περάσει από την Τρίτη Γυμνασίου ξέρουν ότι ο φιλελευθερισμός μειώνει τους φόρους!

Η Ιστορία της Γ΄ Γυμνασίου στα πρώτα κεφάλαια του Διαφωτισμού αναφέρεται στον φιλελευθερισμό και γράφει ότι έχει πολύ λιγότερους φόρους. Είναι πολύ γνωστό αυτό.

Δεν μπόρεσε να το βγάλει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ. Γεννιέται η εύλογη απορία των παιδιών λοιπόν. Οι Έλληνες δεν έχουν περάσει από την Τρίτη Γυμνασίου;

Γιατί έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν κατά του φιλελευθερισμού; Γιατί οι Έλληνες ήθελαν να πληρώνουν πολλούς φόρους εκλέγοντας μια κυβέρνηση αριστερή όπως η ίδια έλεγε, αφού όλες οι αριστερές κυβερνήσεις είχαν αποτύχει παγκοσμίως;

Εξηγούμε ότι οι Έλληνες ήταν αχάριστοι και αγνώμονες με την προηγούμενη κυβέρνηση που έκανε πολλές επιτυχημένες προσπάθειες και αυτοί οι αγνώμονες και αχάριστοι με το ανεπίγνωστο μας πήραν στο λαιμό τους όλους.

Συμπληρώνουμε ότι εκτός από όλα αυτά υπήρχε και το προσωπικό συμφέρον εις βάρος της χώρας τους, όταν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα δώσει τη Μακεδονία.

Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς μέσα τους είναι φιλελεύθεροι και εξωτερικά με τη ψήφο τους διατυμπανίζουν αντίθετα απ αυτά που πιστεύουν πλέοντας στη Δυσαρμονία.

Προσοχή σε αυτά τα ψεύτικα άτομα. Ρουφούν ενέργεια. Μας βλάπτουν όλους.

Προσοχή ιδιαίτερη στους εαυτούς μας. Τους κοιτάζουμε κατάματα και δεν ψηφίζουμε άλλα απ αυτά που πιστεύουμε μέσα μας και το έχουμε δείξει στη ζωή μας με πράξεις. (όπως όλοι οι αριστεροί. Άλλα εφαρμόζουν στη ζωή τους και άλλα λένε ότι πιστεύουν υποτιμώντας τους συνανθρώπους τους. Δυσαρμονικά άτομα)

Δεν επιδιώκουμε μόνο το προσωπικό μας μικροσυμφέρον παραχωρώντας χώρα και αλλοιώνοντας τον πληθυσμό.

Από εμάς εξαρτάται, από τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και την ανημποριά , το βόλεμα που επιδιώκουν και πρέπει να τα εξαλείψουμε αυτά, αφού τα συνειδητοποιήσουν αυτοί που τα μεταφέρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.