Ο Τσίπρας απαρνείται τον Ρη-Μαδούρο
Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Ο Τσίπρας ο θαυμαστής του Ρη-Μαδούρο τον απαρνείται τώρα δημόσια, για ψήφους.
Οι άνθρωποι αυτοί της συνομοταξίας Τσίπρα , μαζί με την εσφαλμένη αντίληψη που είχαν για τον κομμουνισμό είχαν και μια βαθειά πεποίθηση υπέρ της φιλίας. (των ομοίων τους φυσικά. Είχαν πάντα κλειστούς ορίζοντες και μη ομοίους δεν τους ήθελαν ούτε για καλημέρα ).
Τώρα διαπιστώνουμε ότι εκτός των άλλων μεταλλάξεων που υπέστησαν (σαν τα τρόφιμα, αλλά αυτοί τις προκάλεσαν για το προσωπικό τους συμφέρον), απαξιώνουν και απομακρύνουν και τους φίλους τους, όταν λόγω αυτών χάνουν ψήφους. Έχει φτάσει η ανηθικότητά τους στο σημείο να τους πετούν σαν ώριμα φρούτα απτό συμφεροντολογικό τους άνευ ιδεολογίας δέντρο.
Εμείς βέβαια όλα αυτά τα θεωρούμε φυσιολογικά για αυτούς, γιατί ξέρουμε ότι έχουν σοβαρή εξουσιο-εξάρτηση χωρίς ικανότητες, δεξιότητες, προσόντα, με μόνα τους χαρακτηριστικά τον ναρκισσισμό και την ανημποριά (Θυμάστε τον Λουδοβίκο; )
Αφού απαρνούνται τόσο εύκολα ακόμα και αυτούς τους οποίους θαύμαζαν και ακολουθούσαν, γιατί αναρωτιόμαστε για την ηθική τους, την αναλγησία τους, το κεκαλυμμένο μίσος τους προς εμάς; Γιατί εκπλησσόμαστε με την τέως συντρόφισσα τους τη Ζωή, όταν αυτά που λέει, ακριβώς με τις ίδιες λέξεις τα λέγαμε εμείς απ’ το ’14;
Πρέπει να τους διώξουμε και απτήν Ευρώπη και απτήν Ελλάδα και απτις επί μέρους περιφέρειες. Μας πατούν στο λαιμό οικονομικά, αξιακά, πολιτιστικά, ηθικά. Οι άνθρωποι αυτοί ζουν συνειδησιακά στον υπόνομο και προσπαθούν να μας τραβήξουν όλους μέσα. Δε θα μπορέσουν. Απαλείψτε τους.