Απλώς ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Γιώργος Παντάκης

Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα δεν συμβαίνει σε καμία πολιτισμένη χώρα. Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχασε ούτε ένα λεπτό για θέματα, που στην Ελλάδα τα συζητάμε πάνω από μισό αιώνα.

Θέματα όπως, λειτουργία πανεπιστημίων, μολότοφ, ασφάλεια των φοιτητών και των χώρων εκμάθησης, θέματα ασύλου και προστασίας από εξωφοιτητικούς παράγοντες πόσο μάλλον ναρκέμπορων και αναρχικών, δεν υπήρξαν ΠΌΤΕ στην ημερήσια διάταξη άλλων χωρών.

Έχετε ακούσει εσείς σε κάποια χώρα να κουβεντιάζουν αν η μολότοφ είναι όπλο ή όχι;

Έχετε ακούσει κόμμα του κοινοβουλίου άλλης χώρας να υπερασπίζεται τις μολότοφ, τα ρόπαλα, τους λοστούς και να λένε βουλευτές μέσα στο Κοινοβούλιο ότι “τα κράνη είναι για προστασία των διαδηλωτών” ;

Έχετε δει πουθενά κοινοβουλευτικά κόμματα να λένε ακτιβιστές, οργανώσεις τύπου Ρουβίκωνα και όσους απειλούν, προπυλακίζουν και ενίοτε χτυπούν καθηγητές πανεπιστημίου;

Έχετε ακούσει σε κοινοβούλιο οποιασδήποτε χώρας να επιχειρηματολογούν για το αν είναι νόμιμο ή όχι μέσα στα πανεπιστήμια να υπάρχουν χώροι που αντιεξουσιαστές φυλάνε ρόπαλα, κράνοι, μολότοφ μάσκες, λοστούς και να πουλάνε ελεύθερα ναρκωτικά ή τσάντες, παπούτσια, τσιγάρα διάφοροι λαθρομετανάστες;

Έχετε δει κόμμα του κοινοβουλίου να υπερασπίζεται αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, καταληψίες δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων;

Έχετε δει κόμμα που κυβέρνησε να δίνει άλλοθι στην κάθε λογής  παρανομίας;

Έχετε δει στον πλανήτη κόμμα και βουλευτές να μισούν την ίδια τους την χώρα;

Έχετε δει πουθενά βουλευτές στον πλανήτη να μην θέλουν την πρόοδο και την ανάπτυξη της πατρίδας τους;

Αν ναι, σε ποια χώρα;

Όλοι οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα πολιτικά τους βιώματα.

Πολιτικοποιήθηκαν στα υπόγεια, στα πεζοδρόμια, στις καταλήψεις, στην ανομία, στην κάθετη άρνηση, στην συνεχή αντίρρηση στην δολιοφθορά και την προπαγάνδα. Διδάχτηκαν ότι μόνο μέσα από το χάος, την μπαχαλοποίηση, μπορούν να περάσουν τις ιδέες τούς και αυτό κάνουν. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τίποτα διαφορετικό, πέρα από το να δημιουργούν κοινωνικά και εθνικά προβλήματα. Έτσι έμαθαν και αυτό κάνουν.

Η Ελλάδα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού απειλείται από την ανομία, την ιδεοληψία την ισοπέδωση των πάντων καί μάλιστα σοβαρά

Όχι διότι η πλειοψηφία δεν είναι δημοκράτες ή πολιτισμένοι, αλλά διότι αυτοί οι ελάχιστοι τούς επιβάλλονται με τη βία, τις απειλές και το ψέμα.Έτσι όπως επιβάλεται ένα παράσιτο ή ένα μικρόβιο σε έναν υγιή οργανισμό προκαλώντας του παρενέργειες. Μόνο που στην πολιτική, γίνεται σκόπιμα, από ανθρώπους με συγκεκριμένες ιδέες και συγκεκριμένο στόχο

Η Ελλάδα έχει όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζεται μια χώρα για να γίνει μια αντίστοιχη Αμερική, Γερμανία Ελβετία ή και ακόμα καλύτερη από αυτές. Όμως, εδώ και χρόνια, εμποδίζεται, βασικά από το εσωτερικό της. Καί αυτό δε γίνεται τυχαία.  Γίνεται ενορχηστρωμένα από πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, τα παρακρατικά παραμάγαζα τους και από συνεργάτες περιθωριακούς  φίλους τους.

Είναι πραγματικά απίστευτο πως ένα κόμμα του 3% με 4%  μαζί με κάποια υποκείμενα κάποιοι με καταστροφικές τάσεις και άλλοι με δολοφονικές, κρατούν ολόκληρη την χώρα πίσω. 

Το ερώτημα είναι αν θα τελειώσουμε ποτέ με όλους αυτούς .
Η προσωπική άποψη είναι ότι δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα τελειώσουμε. Ένα διάλειμμα επιστροφής στην έννομη τάξη και την πρόοδο είναι.

Πραγματικά αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Και θα το κάνει. Όμως σε 4, άντε σε 8 χρόνια πολύ φοβάμαι ότι θα επανέλθει η παρανομία, η αλητεία, ο φασισμός. Είτε με το πραγματικό της πρόσωπο είτε φορώντας μια από τις πολλές παραπλανητικές μάσκες που έχει.

Υστ. Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει αυτές τις ημέρες και μιλάει σε κομματικούς του φίλους. Ακούστε τον λόγο του, τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί και το νόημα τους. Είναι ολοφάνερο ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενώ υπηρέτησε την χώρα από την καρέκλα του πρωθυπουργού, τίποτα δεν κατάλαβε, τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν τον ακούμπησε και ας επισκέφτηκε δεκάδες χώρες και ας είδε δεκάδες πολιτισμούς και μίλησε με δεκάδες ηγέτες.

Ό,τι έλεγε στα 17 του χρόνια, τα ίδια λέει και τώρα. Τίποτα δεν τον ακούμπησε τίποτα δεν τον άλλαξε. Καί αν παρουσιάζει κάποιες αλλαγές, είναι για να κοροϊδέψει τον κόσμο και να τον εμπιστευτεί. Καθαρή αριστερή τακτική.

Διότι ο Τσίπρας, σαν αριστερός μεγάλωσε, σαβ αριστερός κυβέρνησε και σαν αριστερός θέλει να επανέλθει αλλά με άλλα “ρούχα”.

2 σκέψεις σχετικά με το “Απλώς ΣΥΡΙΖΑ!

 • 16/11/2019, 00:32
  Permalink

  Συμφωνώ απολύτως σέ ΟΛΑ.! Όμως θέλω νά κάνω μία επισήμανση, τήν οποία θεωρώ πολύ σημαντική. ΔΕΝ πρέπει νά βγάζουμε από τό ”κάδρο” αυτών που θέλουν τήν Ελλάδα ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ καί καθηλωμένη στήν μιζέρια, στήν φτώχεια και στήν οπισθοδρόμηση , ούτε τό ΚΚΕ, ούτε τό ΜέΡΑ25.! (όπως καί τήν ΔΗΜΑΡ, καί ΠΟΤΑΜΙ, πουΙΔΙΟΙ είναι κι αυτοί, καί επικίνδυνοι, κι ας είναι τώρα εκτός βουλής). Μαζί μέ τόν ΣΥΡΙΖΑ βαδίζουν κι αυτοί ΟΛΟΙ, καί ακολουθούν τήν ΙΔΙΑ ακριβώς προπαγάνδα μέτόν ΣΥΡΙΖΑ ,που οδηγεί στόν ΞΕΦΡΕΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, τούς πολίτες. Ζητούν κι αυτοί ΑΝΟΜΙΑ, καί κάνουν εξίσου ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΙΣΟΥΣ πρός τούς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, γιά νά σαμποτάρουν ”τόν νόμο καί τήν τάξη”, που οδηγούν στήν ΑΣΦΑΛΕΙΑ τών Ελλήνων πολιτών, καί στήν Είσοδο τής Πατρίδος μας, στόν 21ο.! Αιώνα, καί στόν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, (διότι ακόμα είμαστε καθηλωμένοι σέ δεκαετίες τού προηγούμενου αιώνα, εξαιτίας τής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.!),
  Αυτές τίς ρατσιστικές αντιλήψεις τής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ εναντίον τής ΕΛ.ΑΣ. που ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ τό ΜΙΣΟΣ εις τόν λαό καί δηλητηριάζουν τίς νεανικές ψυχές, εναντίον τών ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, αυτόν τόν ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, καί αυτήν τήν ΑΔΙΚΙΑ ωφείλουμε κατά πρώτον νά πολεμήσουμε.!
  ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ νά ”ξεβρακώσουμε” τήν ΑΡΙΣΤΕΡΑ.! (Καί σαφέστατα καί τό ΚΚΕ καί τό ΜέΡΑ25), στά μάτια τού Ελληνικου λαού, που όσο γνωρίζω, από συνομιλίες μου, ΗΔΗ είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ μέ τά καμώματα τών ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, καί λέει :. Γιαυτό προσωπικά είμαι αισιόδοξη, καί ΔΕΝ πιστεύω πως σέ 4-8 χρόνια, θά επανέλθουν. Αυτό θά γίνει ΜΟΝΟΝ αν ΔΕΝ πολεμήσουμε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, καί αν ΔΕΝ ξεμπροστιάσουμε πραγματικά καί μεθοδευμένα, ΣΥΣΣΩΜΗ τήν ΑΡΙΣΤΕΡΑ καί κυρίως τόν ”ιδεολογικό τους, πατερούλη” τό ΥΠΟΥΛΟ ΚΚΕ.!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.