Μαντάμ Μέρκελ δεν μας τα λέτε καθόλου καλά…

Γράφει ο Θεόφιλος Νικολαΐδης, Επιχειρηματίας

Οι τελευταίες κινήσεις της κυρίας Αγγέλας Μέρκελ και της Γερμανίας γενικότερα έχουν ενοχλήσει πολύ τους Έλληνες, ακόμα και εκείνους που στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στο ΝΑΤΟ και στην Ενωμένη Ευρώπη ξέχασαν τις μαύρες εκείνες σελίδες της Ιστορίας μας που μαύρισαν τις ψυχές των γονιών μας και των παππούδων μας.

Πολλά τα γεγονότα τελευταία, όπου η Γερμανία αντί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τα δίκαια της συμμάχου και συνεταίρου της στην Ενωμένη Ευρώπη, προστατεύει τα συμφέροντα της Τουρκίας επειδή και τα δικά της συμφέροντα της στην μεγάλη αυτή γείτονα αυτό απαιτούν. Και φθάσαμε σήμερα στο αποκορύφωμα της πολιτικής ανηθικότητας, να αποκλειστεί η Ελλάδα από την Σύνοδο του Βερολίνου για την Λιβύη, επειδή προφανώς έθεσε βέτο ο φίλος Ερντογάν, επειδή ήξερε πως η Ελλάδα ασφαλώς και θα έθετε θέμα για την παράνομη συμφωνία που υπέγραψε με κάποια πολιτικά υπολείμματα της Λιβύης, συμφωνία που καταπατά κατάφορα τα εθνικά μας δικαιώματα και τις νόμους του Δικαίου της Θαλάσσης. Και φθάσαμε στο σημείο να καλείται το Κογκό που βρίσκεται 3 κράτη νότια από την Λιβύη και τα Ηνωμένα Εμιράτα που βρίσκονται στον Περσικό κόλπο και να μην καλείται η Ελλάδα που είναι το κοντινότερο ευρωπαϊκό κράτος με την Λιβύη, λίγο νοτιότερα της Κρήτης, από όπου εύκολα μπορούν να μας έρθουν Αφρικανοί μετανάστες στις ακτές μας. Και δεν έχει άμεσο ενδιαφέρον η Ελλάδα για τα δρώμενα στην Λιβύη και έχει ενδιαφέρον το Κογκό!

Μαντάμ Μερκελ δεν μας τα λέτε καθόλου καλά …

Και για να πάμε και λίγο παρακάτω,  μας ξεγελάσατε και μας εξαπατήσατε και στο θέμα των Σκοπίων. Βρήκατε κάποιους αφελείς και καρεκλολάτρεις Έλληνες και τους πείσατε να κάνουν μεγάλες εθνικές υποχωρήσεις  στο Μακεδονικό γιατί θέλατε με κάθε τρόπο τα Σκόπια να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην συνέχεια στην Ενωμένη Ευρώπη χάριν των συμφερόντων σας. Και ενώ η Ελλάς ενέδωσε, κακώς αλλά εν πάση περιπτώσει ενέδωσε, τώρα που σας έχει ανάγκη, αντί για ευχαριστώ συντάσσεστε  με τον εχθρό της.

Μαντάμ Μερκελ δεν μας τα λέτε καθόλου καλά …

Και φθάνουμε στην μεγαλύτερη πληγή για την χώρα μας το Μεταναστευτικό όπου η Γερμανία μαζί με άλλες ευρωπαϊκές χώρες προσδεμένες στο άρμα της έκλεισαν τα σύνορα τους και τι βολικότερο για αυτούς απεφάσισαν πως η «σύμμαχος Ελλάς» πρέπει να δεχθεί και να αποθηκεύσει ερμητικά όλες τις πολύχρωμες ψυχές που ο αληθινός σύμμαχος της Ερντογάν μας στέλνει καθημερινά στα νησιά μας. Και ποια η βοήθεια; Κάποια ευρώ που το μεγαλύτερο μέρος τα διοχετεύουν μέσω πολυεθνικών ΜΚΟ στην Χώρα, που αυτές τα διαχειρίζονται και το θύμα η Ελλάς πρέπει να υπακούει τυφλά στις οδηγίες ώστε να μην διαφύγει κανένας παράνομος μετανάστης προς Βόρεια Ευρώπη και προς τις Γερμανικές  Αλπεις αλλά να διοχετεύεται προς την Ελληνική Ενδοχώρα.

Μαντάμ Μερκελ δεν μας τα λέτε καθόλου καλά …..

Ξέρετε στην ζωή των ανθρώπων και των εθνών γενικότερα μπορεί να υπάρχουν περίοδοι αδικίας και μεγάλης καταπίεσης.  Σε όλη αυτή όμως την περίοδο οι λαοί φορτώνουν και όταν περάσουν τις κόκκινες γραμμές τότε έχουμε την έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Η υπερήφανη Ελλάς να ξέρετε μαντάμ Μέρκελ δεν θα εξακολουθήσει επί μακρόν να ανέχεται τις εχθρικές συμπεριφορές σας και όπως είναι φυσικό, αν συνεχίσετε,  κάποτε και αυτή θα αντιδράσει. Και ας το έχετε στο μυαλό σας, μήπως η αντίδραση της είναι να παύσει να υπακούει στα κελεύσματα σας για το Μεταναστευτικό. Και όταν το καζάνι αρχίζει και βράζει από μέσα, γιατί ήδη βράζει εδώ και πολύ καιρό, είναι φυσιολογικό το καπάκι κάποια στιγμή να πεταχτεί  μακριά. Τόσο μακριά που μπορεί να φτάσει ακόμα και μέχρι το Βερολίνο θα έλεγα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.