Καμία Βού(ρ)τσα δε θα μας πλύνει τα μυαλά!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Κ. Βούτση, ξέρουμε πλέον ό,τι πήρατε τα ηνία με πολλές ψευτιές υποτιμώντας τον λαό, χωρίς να ξέρετε καθόλου τη δουλειά, σε δύσκολη περίοδο για τη χώρα, ως μεσίτες, γιατί θέλετε να εξυπηρετήσετε αλλότρια συμφέροντα. Το να μας πλύνετε όμως τα μυαλά δε θα το επιτρέψουμε. Τόσες ώρες στο κόμμα, μείνατε άσχετος, και λέτε αμορφωσιές πολιτιστικές, θεολογικές, κοινωνικές. Τα πετάτε για να παίρνετε ψήφους από τους άσχετους και άθεους. Δεν υπάρχουν ταλιμπάν της ορθοδοξίας. Ο ίδιος ο Χριστός, ο ιδρυτής της θρησκείας μας, μίλησε για Χριστιανική αγάπη και συγχώρηση, ακόμα και στους σταυρωτές Του.

Δεν έχει σχέση με Βία η θρησκεία μας.. Ο Χριστός μας δίδαξε να αγαπάμε τον πλησίον μας ως σ εαυτόν. Και μόνο αυτό αναιρεί ότι είπατε..Όπως και άλλες θρησκείες μιλούν για αγάπη, (όχι ακριβώς συγχώρεση Χριστιανική ),που εμείς σεβόμαστε, και δεν ενοχλούμε. Δεν σταύρωσαν βέβαια τον Βούδα και τον Μωάμεθ και δε συγχώρεσε πάνω στον Σταυρό Του. Οπότε το υφάκι σας και η διδασκαλία σας αλλού. Είναι οξύμωρη.

Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που έχετε τόσο θολό και συμφεροντολογικό νου…Αν εννοείτε κάποια συμφωνία που κάνατε με τους παπάδες, είναι άλλο θέμα.. Τους είχατε απειλήσει με διαχωρισμό όταν ήρθατε, και επομένως όχι μισθό απτο κράτος, για να φοβούνται να μιλήσουν. Πήγατε στον Ιερώνυμο μετά, και ζητήσατε συσσίτια για να μη γίνει κοινωνική εξέγερση.. Ο Ιερώνυμος αφαίρεσε τον σταυρό όταν πήγε στους μουσουλμάνους.. Είχατε έρθει σε συνεννόηση;;

Τώρα έχετε συνεννοηθεί τι θα μας πείτε; Γιατί άλλο τα αξιώματα και τα ρούχα, άλλο η Χριστιανική Πίστη και η όσο το δυνατόν εφαρμογή στη ζωή. Μπορεί να πάρετε μερικές ψήφους από νευρωτικούς θολούς, αλλά θα χάσετε πολύ περισσότερους, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Χριστιανοί που πιστεύουν στην Αγάπη και τη συγχώρεση.

Για αυτό σας ανεχόμαστε ακόμα. Δεν το έχετε καταλάβει; Εξαντλήσατε όμως την υπομονή μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.