Καυσοκαλυβίτες αντί για πραγματικούς επιστήμονες
Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Παραιτούνται πραγματικοί επιστήμονες και τοποθετούνται στήμονες και ύπεροι μαζί με καυσοκαλυβίτες.
Όλος ο πνευματικός υπόκοσμος εν δράσει με ομοιοπολικούς δεσμούς μεταξύ του. Το γνωστό όμοιος ομοίω αεί πελάζει και όπως λέει η παροιμία <<όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα>>
Γιατί; Για να πάρουν ψήφους επικαλούνται τα πάντα. Τώρα βρήκαν να πουν για καυσοκαλυβίτες και λοιπά ασυνήθιστα όποτε πιάνουν στα δίκτυα τους,τους επιδερμικούς θρησκόληπτους οι οποίοι δεν έχουν πνευματικότητα.
Έχουν εκτεθεί σ αυτούς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θα βρουν και άλλους τρόπους μέχριτις εκλογές. Θα ακούσουμε πολλά. Μη ξεχνάμε και το ηχηρό «ράπισμα» από το ΣτΕ για το μάθημα των Θρησκευτικών! Είναι χάσιμο ψήφων για αυτούς. Εκτός αυτού οι θεολόγοι στα Γυμνάσια και Λύκεια έχουν μπερδευτεί ελαφρώς. Δεν ξέρουν πώς να κάνουν το μάθημα, καθώς τα παιδιά έχουν αποπροσανατολιστεί. Άλλοι θεολόγοι τους δείχνουν βιντεάκια , άλλοι κάνουν τύπου μάθημα , (μη φανταστείτε θρησκειολογίας) αν μπορέσουν, με την απειλή ότι θα τα αφήσουν μετεξεταστέα (δηλαδή για 15 μέρες μετά), αν κάνουν φασαρία. Πέρυσι άφησαν μερικά λόγω της αναταραχής.
Πού έφτασαν οι θεολόγοι επί Τσίπρα; Οι θεολόγοι που μιλούν για αγάπη. Οι πτυχιούχοι αυτοί έχουν τελειώσει μια δύσκολη σχολή, με πολλή φιλοσοφία, με Αρχαία ελληνικά, με εβραϊκά, με αναζήτηση και πολλά άλλα, (όσα άτομα ήθελαν και δεν αντέγραφαν να πάρουν ένα πτυχίο)και δεν θέλουν να τους βλέπουν οι μαθητές σαν την ώρα του παιδιού. Αυτό συνέβαινε κάπως από παλαιότερα. Τώρα με τους συμφυρματικούς αποθημενακηδες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα αυτά όχι μόνο έχουν επιδεινωθεί, αλλά έχουν αποπροσανατολιστεί εντελώς τα παιδιά από την έννοια της πνευματικότητας.
Κατά τα άλλα ψάλτες και παπάδες είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Αρμονία πνεύματος όχι αστεία. Με το φτωχό τους πνεύμα και την αμορφωσιά τους συνδυάζουν τον Χριστιανισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια αμελητέα δημοσιογράφος της ΕΡΤ είπε κάτι παρόμοιο τις προάλλες.
Οπότε καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι επικαλούνται καυσοκαλυβίτες. Είναι για ψήφους.